» Hejdå Moonqueen...

Kommer sakna dig... :'(
 

» Berövade Dews Farm

Till att börja med vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen...
 
Berövade Dews Farm är uppenbarligen en övergiven farm. Jag var där tidigare idag och kikade runt lite.
Jag förstår inte hur man kan lämna en sån fin gård. Jag hoppas att man i framtida uppdrag få börja städa och göra det fint igen. Jag tror att det kommer komma hästar dit för det finns en anslagstavla bredvid detta stallet.
Men man undrar ju hur alla boskapsdjuren kan leva. Hönorna har ju inget att äta, korna och fåren kan ju äta gräs på sommaren men på vintern, då är ju gräset täckt av snö. Det är som att någon är där varje dag och matar dem.
Jag undrar hur länge sedan det var någon där. Jag menar, det finns ju en stig som heter bortglömda stigen!? När man hör det namnet känns det som att ingen har varit där på åratal, vilket faktiskt kan stämma.
Det kommer ju troligtvis komma hästar man kan köpa dit också. Det finns ett fint stall så hästarna skulle ju kunna stå där redan nu. Jag hoppas på att det kommer fler Andalusier... XD
 
Det var mina tankar och funderingar om Berövade Dews Farm. Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg! Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva fler liknande inlägg! :D
 
 
 
 

» Terrängträning med Isabella :D

Hade terrängträning i Gyllenbladskogen med Bella. Det var jättekul, vi hoppade massa hinder och körde lopp.
Här är lite bilder från träningen:
 

» Övar dressyrprogram

Eller snarare övade XD
 
Jag och Thunder övade dressyr tidigare idag. Det är jätteroligt, sätt bara på någon bra låt och hitta på ett eget program. Låt fantasin flöda! XD
Jag har hittat på ett dressyrprogram och till den använder jag låten "Hey Brother". Jag försöker träna på programmet varje dag, så om ni ser mig någon gång vid Jorvikstallets arena så vet ni vad jag håller på med. ;D
 
 

» 2:a i Gådc!

Kom tvåa igen på Gåd champet! Det är min andra rosett i Gåd champet. :D
Duktiga Winterchaser. <3
Gammal bild x)
 
 

» Min tid som sso-spelare

Den 2 oktober 2013 började jag spela Star Stable Online. Anledningen till att jag började spela var att Isabella tipsade mig om det. Så det var därför jag började. Om inte Bella hade börjat spela så hade jag nog aldrig hittat sso.
Jag vet inte varför jag valde den just den hästen med just det namnet, men idag är jag glad att jag gjorde det. Mistshadow är den bästa och finaste hästen jag har. <3 Jag är så glad att jag har honom.
Men iaf blev jag star rider den 5 oktober i tre månader. Jag gillade verkligen sso men jag spelade för mycket uppdrag så jag var rädd att jag skulle sluta spela bara på grund av det. Men så blev det inte. Jag gillar sso för mycket för att bara lämna det av en sån liten anledning.
Den 24 oktober skapades denna bloggen. Jag har utvecklats så mycket inom bloggandet sen dess.
Den 13 oktober blev jag LT (life time) star rider. Det var ett erbjudande på det och om man köpte det fick man
3000 sc istället för 1200. Tack vare alla de star coinsen jag fick kunde jag köpa tre hästar, Thunderstone, Silverhoof och Moonqueen.
Nu har jag 6 hästar i mitt stall. Jag ska inte sälja någon av dem för jag gillar alla så mycket. <3
 
Det var typ det som var/är tiden som sso-spelare eller iaf de viktigaste som hänt under tiden tills idag. Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg för jag har lagt ner tid på det! :) 
 
Mina hästar:
 
Mistshadow
 
 
Winterchaser
 
Wildrunner
 
 
Thunderstone
 
 
Silverhoof
 Bjuder på den failade bilden XD
 
Moonqueen
 
 
 

» Nyårslöften 2014

Följer strömmen lite och skriver nyårslöfterna för år 2014! c:
 
 
Starstable:

* Inte ha under 2000 sc x)
* Inte vara lat med att levla hästar utan få upp alla hästar jag köper i lvl 15 så fort så möjligt.
*Fördela vilka hästar jag rider så jag har ute alla lika mycket.
* Bli mycket bättre på champs! Sluta faila så mycket.. Ni borde se mig! x)
 
 

» Nya investeringar

Nya byxor: SGB 94 sc
(Dom ger 4 i rida iaf)
 
Nya handskar: The fahion barn i SGB 49 sc (?)
(Dom ger också 4 i rida iaf)
 

» Hur jag hittade Star Stable

Jag var en dag inne på Nellie B. S blogg och såg en reklam om SSO. Jag hade vid ett tidigare tillfälle under 2012 haft ett konto som hette Holly Hawkbard men tyckte det var tråkigt så slutade. 
 
Nu ett år senare upptäckte jag spelet på nytt och skapade kontot Isabella Braverock. Jag började spela den 24 september 2013 :) Jag spelade slut på mina gratis uppdrag väldigt snabbt och den 29 september blev jag sr i tre månader.
 
Jag har nu 3 månader senare utvecklats mycket och tycker det är nästan roligare än när jag började den där dagen i slutet av september. Jag har även blivit LT (Life Time) Star rider och det tackar jag min mamma för <3
 
Hoppas att ni fortsätter läsa denna bloggen och så kan ni också kolla in på min egna: braverock.blogg.se
 
Ha det gött! Och keep on playing. Ni kommer inte ångra er om ni börjar spela :D
 

» Har ni tänkt på...?

Det känns som att huvudberättelsen i Sb (Skördebygden) kommer att fortsätta snart. Varför? Jo, dels för att det inte har kommit några mer uppdrag på länge.
En annan sak jag har lagt märke till är att om man håller muspekaren på Starshine i Gröndal så kommer en pratbubbla upp. Det händer inget när man klickar men jag antar att man ska kunna prata med Starshine senare i berättelsen. Det är nog så att man kommer få prata med honom för att få veta var Lisa är.
Det kommer att bli spännande att få se om det kommer fler uppdrag på uppdateringar framöver.
Varning för posteffekter! ;D XD
 
 

» Galen Sunny

Sunny har inte varit ute på 2 dagar för att jag håller på att levla Lemondream just nu, men nu tog jag ut henne en stund och det slutade såhär xD
 
I början var hon fin och Steve fick några riktigt fina kort!
Sedan kom energin!
 
 

» Så här ser det ut...

... när man hoppar på storskärm XD
 

» 3:a i GC

Duktig Lemondream, duktig :D
 

» Faiil

En bild som ser lite failad ut:
 

» Fyrverkerier!

Idag köpte jag fyrverkerier. Den var jättefin att kolla på och jag hann ta en screen shot.
Visst är den fin? Och det finns jättemånga olika sorter att köpa! På nyår ska jag skjuta alla raketer som finns! :D
 

» Sorry

Har inte orkar blogga idag...
Men imorgon kommer det inlägg! :)





» Gott nytt år

Min kommentar: Collt! Absolut ska jag avfyra en raket på nyårsafton :D
 

» Outfit

Denna outfiten blev jag jättenöjd med!
Hatt: LT present
Kavaj: Fashion Barn i Sgb
Handskar: LT present
Byxor: LT present
Stövlar: LT present
 
Träns: Moorland?
Rosett: Julklapp
Sadel: Firgrove
 
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fiskebyn
 
 

» Mina hästar

Jag gör som Isabella och skriver varför jag köpte de hästar jag köpte. Hoppas ni orkar läsa detta långa inlägg. ;)
 
Mistshadow:
Om vi backar tiden till ca tre månader tillbaka så fick jag en sköthäst, Mistshadow. Jag skulle ta hand om honom ett tag medans hans ägare var på en stor tävling i ett annat land.
Det klickade direkt mellan mig och Misty, som han kallas, redan från första steget med varann. Vi blev bättre och bättre och kom allt mer närmare varandra.
När ägaren kom tillbaka såg hon oss träna en dag och hon bestämde sig då för att sälja Mistshadow till mig. Hon hade redan en tävlingshäst så hon behövde inte Misty. Jag köpte honom såklart och nu, efter ca tre månader, är vi ett oslagbart team. Han kommer aldrig lämna min sida och jag aldrig hans. <3
 

Winterchaser:
När jag såg den stora vita Andalusiern på Vingården var jag helt förälskad och köpte den så fort jag hade råd. Hon var ståtlig och vacker och med sina stora steg och energi såg jag att hon skulle passa perfekt för hoppning. Baronessan, som ägde Winterchaser, sa till mig att hon hade tänkt utbilda Wittra i dressyr men sa att jag fick göra som jag ville med henne.
Bara någon dag efter att jag hade köpt Winterchaser hade jag min första hopplektion med henne. Hon bokstavligen flög över hindrena. Hon hade sån energi på hoppbanan, det var verkligen hennes rätta element.
Nu är Wittra en färdigutbildad hopphäst och den bästa av alla hopphästar! <3 
 
 
Wildrunner:
När jag var på paddockön en dag och tittade på hästar såg jag en liten och söt ponny. Kvinnan som ägde honom sa till mig att han inte var inriden och att han var en riktig buse, full av energi. Wildrunner såg på mig med sina söta ponnyögon och jag kunde ju inte göra annat än att köpa honom.
När jag senare började träna Wiro blev jag ganska ofta nästan avkastad när han bockade och stegrade helt plötsligt. Men jag gav inte upp utan fortsatte att träna honom. Han blev lydigare för varje dag och nu är han jättelydig och lyder min minsta vink. En fantastisk ponny, det är vad han är. <3
 
 
Thunderstone:
Steve kom en dag fram till mig och frågade om jag var intresserad att köpa en dressyrhäst. Eftersom jag ville ha en dressyrhäst följde jag med honom för att titta på den.
När vi kom fram till en hage såg jag tre Friesrar springa runt. Steve pekade på en Frieser som skiftade lite i brunt. Han sa att den hette Thunderstone och hade en påbörjad utbildning i dressyr. Jag tänkte en stund. Jag hade gott om sc och jag behövde en häst som lämpade sig för dressyr, så vad hade jag att förlora?
Samma dag kom Thunder till mitt stall. Jag började dressyrträningen dagen därpå. Han var lydig och kunde ändå ganska mycket.
Jag håller fortfarande på att utbilda honom men jag vet att en dag kommer han vara en dressyrstjärna. <3
 
Silverhoof:
En dag när jag red runt i FP sprang James fram till mig. Han frågade om jag "akut" kunde ta en häst som hade blivit vanvårdad. Han sa också att han inte hann ta hand om den. Jag åtog mig självklart uppgiften och tog Silverhoof till mitt stall. De första dagarna tog jag mest hand om henne. Hon var i början jätterädd och stressade för minsta lilla.
Först efter en vecka vågade jag ta en ridtur på henne. Hon började med att bocka men efter ett tag, när hon hade fått ur sig all energi, lyssnade hon på mig.
Dagen därpå provade jag att hoppa Silver på ett litet hinder. Hon hoppade högt över och slog nästan aldrig i någon bom.
Silverhoof håller också fortfarande på att utbildas men hon kommer att bli grymt bra inom hoppningen. <3
 

 
Moonqueen:
Jag har ridit Queen sen en tid tillbaka men jag har inte ägt henne själv. Elizabeth, som ägde Queen, såg våran utveckling tillsammans. Jag var med i en tävling innan jul med Queen och lyckades väldigt bra. Queen som inte gillar att hoppa annars tyckte det var roligt vilket jag tyckte var roligt. Elizabeth såg detta och bestämde sig för att sälja henne till mig. Jag tackade såklart ja och dagen efter stod hon i mitt stall.
Jag har ju 6 hästar så jag hinner ju inte rida alla varje dag men jag försöker rida henne så ofta jag kan.
Hon är en fantastisk dressyr OCH hopphäst, hon och jag kommer att gå ännu längre! <3
 
Detta var alltså alla mina hästar. Hoppas att ni orkade läsa! :D
 
 

» Outfit: Blue stars

Jag rotade i min garderob och hittade en matchande outfit. Äntligen kommer stjärnsadeln till användning!
Mössa: Sgb
Tröja: Julklapp
Handskar: LT present
Byxor: Uppdrag
Stövlar: LT present
 
Träns: Julklapp
Rosett: Julklapp
Sadel: Uppdrag
Schabrak: FP
 
 

» Mina mål

Jag tycker det är bra att ha lite mål som man ska försöka uppnå. Då får man ett större driv till att göra det.
Så detta ska jag hinna med innan jullovets slut:
 
* Ha minst 5000 ryktespoäng med Jorviks fiskeklubb
* Bli gillad med Jorviks fiskeklubb - Södra avdelningen
* Ha 1500 sc (kommer nog inte hinna det XD)
* Levlat Wiro till level 15
* Köpa ett par rosa jeans ifrån fiskebyn
 
Det är typ det jag ska försöka hinna med :D
 
 
 

» In love!

I denna hästen, ska jag satsa? Tror jag gör det va! Har redan kommit på ett namn men det får ni se nr hästen står i mitt stall när jag levlat färdigt Lemondream och Sunflame!
 

» Merry christmas to all you!

Jag, Rudolf, Nissen, Renen och Tomten vill önska er en RIKTIGT GOOD JUUL!! :D<3
 
Var inne och pussade extre mycket på mularna och så fick dom 2 smaskiga jul äpplen var. God jul!
 
 
 
 

» God Jul!

Idag är det julafton!! Så man har längtat! Ni får ha en superhärlig jul underbara läsare! :D
 
Jag och hästarna önskar er en God Jul!
Jag kommer nog inte att blogga så mycket mer idag då jag ska vara med familjen och släkten och fira jul. :D
 

» Kväll på sso

Asså kvällen på sso, helt obeskrivlig. Stjärnorna och den natthimlen har inte kommit än men jag tror att den kommer senare.
Jag var ju bara tvungen att fota lite med Wittra:
 
 

» Photoshot

Jag och Isabella bestämde oss för att ta kort på Lemondream och nykomlingen så vi sprang runt i Silverglade och tog bilder. Titta och njut! :)
 

» Info om Moonqueen

Smeknamn: Queen
Ålder: 12
Ras: Engelskt fullblod
Kön: Sto
Level: 1
Favvogodis: Äpplen
Personlighet: Sur (bara i boxen) och underbar (haha jag vet att det inte är en personlighet men jag ville ha med det för det e hon verkligen)
Mankhöjd: 161cm
Inriktning: Dressyr och hoppning
 
 
Queen är en underbar häst. Hon lämpar sig bäst för dressyren men med rätt ryttare är hon också en duktig hoppare.
Queen tycker inte särskilt mycket om att bli ompysslad. Hon är ganska sur i boxen, men det kan man verkligen inte tro när man rider henne. Hon blir ganska sur när man lägger på sadeln men hon har inga problem när den väl ligger på ryggen. Hon gillar inte heller när hästar kommer för nära.
Det högsta vi har hoppat är 45cm.
Jag har faktiskt ridit en sån här häst irl fast den ser inte exakt ut så här och det är inte heller ett Engelskt fullblod men den andra faktan stämmer in på henne. (Jag försökte göra henne så lik irl som möjligt)
 
 

» Renen Rudolf

Vi fick ett pulver av Rådsman så att man kan göra sin originalhäst till en ren! Det var jätteroligt att springa runt med dem. ;)
Om ni undrar så har det här inte med det förra inlägget att göra. Jag har faktiskt köpt en ny häst och INTE en ren ;)
 

» Hehe hoppsan

 

» Mina hästar

Hade tänkt berätta om alla mina hästar i ett enda inlägg tilsammans. Låter bra va?
 
Goldprince:
När jag kom till ön jorvik för första gången i hopp om att jag skulle få ett roligt hästliv så möttes jag upp av Thomas Moorland som kom gående men en kastanje brun häst med en vit stjärn i pannan. 
Thomas sa att:
 
-Välkommen till Jorvik, Isabella. Här får du låna en häst tills vidare. 
Jag tog tag i hästen som hette GoldPrince och tittade mig nyfiket omkring samtidigt som Thomas återgick till sina "bussnies"
 
Jag satt upp på GoldPrince och tog några stapplande steg framåt i skritt. Woow! Han var stoor. Tänkte jag.
 
Efter en tid tillsammans med (som alla kallade han) Gullen kom Thomas och sa till mig att.. GoldPrince´s ägare har sett hur bra hand om GoldPrince du har och skulle kunnas tänka sig att sälja han till dig för en liten summa på grund av platsbrist.
 
Det var ingen tvekan om att jag sa JA!
 
Gullen har varit med mig all time och kommer ALLTID stå i mitt stall <3
 
Gammla bilder på Gullen och jag!!
(Ful outfit men det får ni leva me just nu ;))
 
 
Frostflyer:
Jag hade länge velat ha en ponny men aldrig riktigt orkat dra mig ner till fp för att kolla på en. När jag väl skulle tävla där en dag så hörde jag att det var något som gnäggade. Jag vände mig om och såg en liten skimmelfärgad ponny stå ca. 20 meter bakom mig och tittade nyfiket bakom sig. Där bakom ponnyn såg jag en flicka komma springandes med en grimma i handen. 
Hon tryckte på grimman över öronen och ponnyn nafsade till då det antagligen gjorde ont. Jag satt av och gick dit för att kolla vad som händer och varför hon gjorde så.
 
Hon sa till mig att
- Denna ponnyn vill ändå ingen ha så han ska slaktas imorgon.
 
Jag tyckte det var väldigt synd på en så fin ponny så jag bad flickan att få provrida. Hon sa att jag var tokig för han bara slänger av folk. Men jag ville testa. Jag satt upp i en brun murken sadel och skrittade lite. Efter en halvtimma sade jag till flickan att:
- Jag skulle vilja köpa denna ponnyn.
 
Hon tittade konstigt på mig men tillslut sa hon. Okej men han kostar 450 sc, oavsett hur dum han e så är han en rejält bra hopp ponny.
 
Jag slog till och det var så Frostflyer hamnade i mitt stall. Jag håller fortfarande på att jobba med hans beteénde men han blir bättre för varje dag som går.
 
 
Lemondream:
Jag hade länge funderat på det bruna andalusiern i vg men inte haft råd och jag sparade. Sedan crachade våran dator och den åkte in på lagning i 2 veckor. under dom 2 veckorna hann det komma 2 nya andalusier till jorvik som placerades i SB. Gissa om jag blev kär! Samtdigt under domma två veckorna hade jag nu sparat ihop min veckopeng till 800 sc. 
 
Så fort datorn kom var jag nere på gården där andalusierna bodde och kollade. En häst vid namn Lemondream (Dreams) var den första hästen som kom fram till mig för att hälsa. I det ögonblicket dog jag lite av den skönhet jag skådade. Jag kunde bara inte hålla mig utan den hästen skulle bli min. Nån timma senare tog jag mina första steg på Lemondream och nu är vi världens bästa team! 
 
 
Sunflame:
Tidigt en onsdags morgon fick jag höra att det transporterats in araber till jorvik. Jag blev nyfiken och tog ut Dreams för att rida och titta på dom nyanlända.
3 araber sprang runt lite fundersamma i sin nya hage och tittade sig omkring. Jag fastnade direkt med blicken på den palomino färgade som sprang runt.
Jag frågde kvinnan som ägde gården dom kommit till vad den vackra hästen hette och hon svarade:
 
- Det är ett sto och man kallar henne Sunny. Hennes riktiga namn är Sunflame.
 
Sedan frågade jag också om dom var till salu. Kvinnan svarade att hon hade tänkt ha dom till försäljning men bad mig komma tillbaka imorgon.
Jag gick och la mig tidigt den kvällen och funderade länge på om man skulle slå till på den vackra skönhet.
 
Nästa morgon var jag där tidigt för att kolla så den inte blivit såld. Och nej, det hade den inte. Det stod och vilade i sin lilla spilta och när jag står och tittar kommer kvinnan som äger gården fram till mig och säger.
 
- Vill du ha henne?
 
Jag hade ju funderat under natten och kommit fram till att jag ville faktiskt ha henne. Och kvinnan sa att jag kunde köpa henne för ett väldigt dyrt pris då dessa hästar hon fått hem kommer från en väldigt fin stam.
Eftersom jag hade bra betalt i veckopeng så hade jag råd och senare transporterades Sunny hem till mig <3
 
Ni är bäst om ni orkade läsa :D <3
 

» "Spansk skritt"

Hade ett dressyrpass med Lemondream förrut i arenan, och då försökte jag få upp henne i spansk skritt. Ja lite lyckades vi :D
Visst e hon fin :)
 
Förresten så blev jag beundrad med valedale förrut:) Sköönt!
 
 
 

» Thunderstone

Bara för att han är så fin <3
Känner att det blir lite meningslösa inlägg men jag vet inte vad jag ska skriva. Det får ni gärna hjälpa till med ;)
 
 

» Coolingen ;)

 
 

» Anklaga en annan spelare!

En sak jag har märkt (Nämner inga namn) Är att på vissa championat eller bara i globala så börjar man anklaga folk.
 
Ett e.x.
 
En spelare kommer fram till en annan och frågar om man kan hjälpa.
 
Spelaren- Hej kan du hjälpa mig med detta uppdraget som är "det här gör man"
Jag/man själv- Nä tyvärr, jag kommer inte ihåg/ Jag kan inte just nu.
 
Efter det går spelaren iväg och skriver: Åhhh, ingen vill hjälpa mig, jag e såå ensam.
Eller så säger dom till en själv att: Men kommer du inte ihåg nåt eller?!
 
Detta tycker inte jag är rätt att göra mot en som inte kommer ihåg eller KAN hjälpa just nu.
 
Själv så tycker jag det är väldigt kul att hjälpa andra men ibland kan även inte jag och när man inte kan så är man väldigt tacksam om man inte blir anklagad för att "inte vara snäll för att man inte hälper"
 
Ha en go lördag så hörs vi imorgon <3
 
 

» Hoppträning

Idag var det hoppträning som stod på schemat för Silver.
Träningen gick bra, hon är väldigt taggad när hon hoppar, precis som Wittra. Både Silver och Wittra har en tendens till att dra iväg så fort de ser ett hopphinder. Men jag tycker det bara är roligt att de är riktiga hoppningsälskare. :)
 

» Random bilder

Kadrilj med Isabella :)
Random bilder: ;)
 

» Sunnys Hoppträning!

Förrut hade jag hoppträningspass med lilla Sunny och ojj duktig hon var!
 
Hade KM (Klubb mästerskap) förrut vid 15:00 med bästa klubben TT (The Tigers)
 
Här kommer bilder från hennes hoppträning iaf:
 
 
 

» Har gjort nya skyltar

Till Thunderstone och Silverhoof! Så här blev dem:
Kände för att göra en skylt när vi tränade dressyr istället, det är ju ändå hans inriktning.
 

» Nåååååw <3

Made by me!
 
 


» Premiärritt på Silverhoof!

Igår hade jag premiärritt med Silver. Jag tänkte ju egentligen göra det idag men jag ångrade mig. Isabella skulle till SB och köpa en Arab och då tyckte hon att jag kunde ta med mig Silverhoof dit. Och så blev det.
 
I början bockade hon mycket men jag tror inte att det var för att få av mig utan hon hade helt enkelt mycket energi. Hon lugnade sig efter ett tag. Då gick hon hur fint som helst.

Hade hoppträning med Silver idag. Hon hoppar jättehögt! Har bildbevis på det! ;)
 

» Dagens outfit! Ala braverock!

På hästen:
 
Träns: Uppdrag (Får i ett uppdrag i lvl 13)
Sadel: Fiskebyn
Schabrak (Filt): FortPinta
 
På mig:
Hjälm: Marleys hjälm (som jag tror man får på ett uppdrag)
Glasögon: LT present
Baseball jacka: SGB-The fashion barn
Handskar: (?)
Byxor: LT-present
Stövlar: LT-present
 

» Kadrilj med Moa

Hade kadriljträning i JS arena med Moa och vi tränade till denna låten: 
Det gick jättebra och låten var väldigt bra till passet. Vi hade tre "akter" och sedan satte vi ihop dom :D
 

» Bildbomb Sunflame

 
 

» Dressyrträning med Thunder och Misty

Hade dressyr idag med Thunderstone och Mistshadow. De skötte sig båda exemplariskt. Det här tränade jag på med de två hästarna:
 
Thunder:
Övade tempoväxlingar och volter. Han har lite svårt för att gå från skritt direkt till galopp så jag övade mycket på det.
 
Misty:
Tränade ett dressyrprogram. Körde det i mestadels kort galopp. Han har inte så svårt för sig i dressyren och det är därför jag hellre rider hela dressyrprogram med honom.
Nu väntar ett kadriljpass med Isabella
 

» Strandblider

Tog ut Thunderstone och fotade lite, han är ju så fin att ta kort på! <3
 
 
Har gjort en ny "skylt" till inlägg om/med Thunder. Så här ser den ut:
 
 
 

» Välkommen till Familjen Braverock!

Sunflame, välkommen hit till oss!
 
Sunflame "Sunny" är en intransporterad arab som tagits om hand av kvinnan på goldspurs gård. Jag köpte henne redan andra dagen som dom hade anlänt!
Sunflame är väldigt lojal och snäll då hon behandlats bra i hela sitt liv. Sunflame är ett 6 årigt sto i sina bästa år. Vi kommer göra många fina hopptävlingar och champt tillsammans och vi kommer bli ett grymt team :D <3
 
Snabbinfo:
Namn: Sunflame "Sunny"
Ålder: 6 år
Ras: Arabiskt fullblod
Favvo mat: Hon är inte så förtjust i något så morot och HÖ ;)
Personlighet: Som sagt, väldigt lojal och kärleksfull häst.
Imorgon kommer en bildbomb :D <3
 
 

» Silverhoof utveckling: Dag 7

Idag: Jag struntade i ridturen idag eftersom jag inte riktigt orkade. Jag övade istället med sadeln och tränset. Hon tycker fortfarande att bettet är lite läskigt att ha i munnen (vem skulle inte tycka det??) men hon börjar vänja sig. Men imorgon är det ridtur som gäller! Punkt slut! ;D (Hihi)
 
Glöm det där jag sa om att bloggen skulle ligga lågt idag, det är ju så kul att blogga så varför inte göra det då? ;)
 

» Populär med Jorviks fiskeklubb!

Idag blev jag populär med Jorviks fiskeklubb! Det var jätteskönt! Nu är det bara beundrad kvar så jag måste jobba på! ;)
Wildrunners glädjeskutt ;)
 

» De nya hästarna!

Som de flesta kanske vet så kom det Arabiska fullblod till sso igår. Jag tänkte skriva lite om vad jag tycker är bra och mindre bra med dem.
 
Om man ska prata om allihopa så tycker jag så här:
 
Bra:  *De är helt unika i sitt utseende och har fått sitt speciella ansikte
         * Det är väldigt vackra färger på dem
         * De har väldigt gulligt ansikte och ögonen och näsborrarna är större än de vanliga hästarnas
         * Öronen är lagom stora
 
Mindre bra: * Nosryggen är lite för mycket böjd
                     * Magen är liten och platt och ser inte naturlig ut
 
Min åsikt om de arabarna enskilt (mest färgen då):
Fin färg och lagom mycket glans, det ser lixom inte överdrivet ut.
 
Gillar färgen! Bläsen passar verkligen bra på hästen och är lagom stor. Det ända är att den ser typ "prickig" ut.
 
Det här är min favorit. Skimmelfärgen är fin och slingorna i manen är hur snygga som helst! Gillar även att mulen är helt grå.
Jag har tänkt köpa en arab i "julklapp" till mig och jag är särskilt förtjust i den vita. Det ända är att jag vill inte fylla mitt stall så plötsligt men det bara blev så när jag fick lt. Jag vill inte sälja en endaste av mina hästar och därför har jag bestämt att jag bara får köpa en häst av varje ras än så länge, tills hästön kommer. Så jag hoppas verkligen att hästön kommer snart!
 

» Idag

Idag har jag gjort följande:
 
Levlat Lemondream som snart är i lvl 11 :D
 
Haft ett mycket lyckat dressyrpass med Prinsen:
 
Kört ett konditionspass med Frosty.
 
Såhär sprang jag och Frosty: (Blå: Där startade vi, Grön: Där slutade vi)
 
 
 
 

» Hej hej

Tänkte bara säga att bloggen kommer ligga lite lågt idag. Jag mår sådär så kommer inte blogga mycket. Ville bara att ni skulle få veta det.





» Silverhoofs utveckling: Dag 6

Idag: Idag när jag tog fram sadeln och tränset reagerade hon inte så mycket, hon hoppade bara till men sen var det lugnt. Men när jag skulle lägga på grejerna blev det svårare. Hon lät mig inte komma nära till en början. Som tur är ger hon sig ganska fort och efter ca 20 min låg sadeln på hennes rygg.
Imorgon har jag planerat att ta en kort ridtur i paddocken för att se vad hon tycker om det. Jag hoppas att det inte blir allt för svårt men man vet ju aldrig. ;)
 

» Såå skönt!

Winterchaser kom äntligen upp i level 15! Så skönt att ha en till häst i level 15.
Nu är det Wildrunners tur att levla. Det är alltså tre hästar kvar... ;)
 

» Silverhoofs utveckling: Dag 5

Idag: Idag visade jag tränset och sadeln för Silver. Det verkar som att hon har dåliga erfarenheter av utrustningen för hon fick panik när hon fick syn på det. Jag lyckades otroligt nog lugna henne och det var nog mycket tack vare Wittra. Hon visade Silver att utrustningen inte alls var så farlig som hon trodde. Hon lugnade sig som sagt till sist men jag väntar till imorgon innan jag prova utrustningen på henne.
 
 

» Jahopp!

 
Jag kom till lvl 14 idag :D
 
 

» OMG

Tjuvkik på araberna! :D Vi hoppas att dom kommer imorgon :D
 
 

» Keep on playing sso

Jag tänkte skriva ett inlägg om mina tankar om vad jag skulle göra när huvudberättelsen tar slut.
 

Jag har faktiskt funderat mycket på hur det blir när huvudberättelsen tar slut. Det är mycket därför att jag skulle få lifetime och jag vill ju inte sluta spela sso för att huvudberättelsen tar slut, jag vill ju spela mycket mer än så. Från början fokuserade jag nästan bara på att spela så mycket uppdrag som möjligt men nu har jag ändrat det.
 
Jag bestämde mig för att prova att spela hela december utan att göra mina uppdrag på huvudberättelsen utan bara fiska och levla mina hästar.
Det går faktiskt bättre än jag trodde, jag har inte ens tänkt på att fortsätta göra uppdragen på huvudberättelsen.
Det är nog mycket för att jag har vänner som jag kan spela sso med. Då gör man mer roliga grejer som hoppträningar och dressyrträningar vilket drar ut på tiden. Som t.ex dressyrträningen jag och Isabella hade, den var ju visserligen bara en kvart lång men det var roligt! :D
 
Så jag tror att om man är med sina kompisar och kanske gör lite ryktesuppdrag eller kör race så tror jag att man klarar sig utmärkt utan att göra uppdrag på huvudberättelsen :)
 
 
 

 

» Silverhoofs utveckling: Dag 3+4

Igår: Igår hände inget speciellt men jag känner att hon kommer närmare mig för varje dag. Hon vågar lita på mig mer och kan till och med gnägga när jag kommer (hon härmar nog mest Wittra, men men, det är ett framsteg iaf ;) ). Jag tittade också på såret på hoven och det såg mycket bättre ut!
 
Idag: Idag var veterinären och kollade till Silvers hovar. Hon tyckte också att hovarna såg MYCKET bättre ut än förut. Hon sa att jag kan rida Silver på onsdag. Det var ju inte säkert sa veterinären men nu har jag fått besked om att Silver går att ridas på onsdag.
Silver verkar trivas mer och mer för varje dag som går. Hon har lärt känna hästarna ordentligt och hon brukar oftast "härma" dem, typ som att gnägga när jag kommer.
Så utvecklingen går framåt!
 
 Bild från när jag matade henne igår :)
 

» Dressyrträning med Isabella

Igår hade jag och Isabella ett dressyrpass med våra hästar. Hon hade Lemondream och jag Thunderstone. Jag tog såklart bilder: ;)
Hihi Isabella ;)
 

» Arkivbilder på hästarna

På ilderna nedan ser man att jag har på posteffekter va? Haha!
 
 

» Ridit på Wiro

Jag och Isabella tog ut våra ponnys och hopptränade. Vi körde också GÅDC vilket gick bra (för att vara en ponny).
Det var verkligen superskoj att ta ut ponnysarna och köra ett champ för första gången (med ponnys). Wiro tyckte att det var spännande och hade mycket energi innan start.
 
 
 

» Lite bilder

Körde GÅD champ med Moa men ponnysarna! Ni skullöe hört hur vi garvade på skype xD xD xD
 
Hade dressyr med min fina Lemonad <3
 
Frosty i LVL 7 :D
 
Och lilla Prince för några dagar sedan <3 <3
Haha ser ni Moa där bak elleh xD
 
Vi ses :D
 
 
 

» Dressyr med Thunder

Har inte så många bilder än men det kommer fler!
 

» Info om Silverhoof

Smeknamn: Silver
Ålder: 6
Ras: Oldenburgare
Kön: Sto
Level: 15
Favvogodis: Äpplen
Personlighet: Sprallig men lugn
Mankhöjd: 153cm
Inriktning: Hoppning
 
 
Silverhoof är ett fint sto som är helt otroligt bra på att hoppa. Jag visste redan från dag ett att hon skulle vara perfekt för hoppningen. Det syns på henne att hon älskar att hoppa, öronen är riktade framåt hela tiden och hon springer fort innan hindren. Nu är målet att börja tävla och nå en så hög nivå som möjligt.
Vi har hoppat 120cm tillsammans (det kommer att bli högre höjder, var så säker) ;)
 
 
 

» Frosty <3

Nu på förmiddagen tog jag ut söta lilla frosty och red rnt lite. Plutten som har vilat för en liten skada han fick i hoven, men nu är han på benen igen :)
Sedan möttes jag av detta efter ponnyloppet: Otroligt bra frosty! Efter vila och allt måste du vara rejält pigg!
 
 
 

» Info om Thunderstone

Smeknamn: Thunder
Ålder: 8
Ras: Freiser
Kön: Hingst
Level: 11
Favvogodis: Äpplen
Personlighet: Stolt och vänlig
Mankhöjd: 175cm
Inriktning: Dressyr
 
Thunderstone är en ståtlig Frieser som har en påbörjad utbildning i dressyr. Jag ska fortsätta utbilda honom och sedan börja tävla. Han är väldigt stolt av sig och gillar att visa upp sig. Han är den största hästen i mitt stall och det vet han mycket väl ;).
Thunder är vänlig och blir gärna omhändertagen. Han blir nästan tokig när han får syn på äpplen, så mycket gillar han dem.
Eftersom att han har inriktningen dressyr så har vi inte hoppat så där direkt, bara små stockar typ så man kan väl säga att vi har hoppat ca 50cm.
 

» Hej Isabella här

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, men nu kommer jag!
 
Idag har jag gjort detta.
 
GoldPrince: Idag hade Prince hoppträning och vi fick bara 1 enda bom ner på hela träningen. Så himla duktig Princen :D
 
Lemondream: Lemondream levlar jag ju. Det vet ni. Så idag har hon klättrat upp till level 8 och satsar på lvl 9 imorgon :) 
 
Suttit och skypat med Moa nu nästan hela kvällen i 1 och en halv timma. Kommit in i fågelskrämmaråsen och sådana grejor :)
 
Let´s update tomorrow!
The beauty och the beautys!
 

» Silverhoofs utveckling: Dag 1+2

Tänkte berätta om Silverhoofs utveckling.
 
Igår: Igår var en stor dag för Silver (hennes smeknamn). Hon flyttades från FP till mitt stall. Det var ett jättejobb med att lasta henne, vi höll på i en halvtimme när hon då gav med sig. Jag ställde henne bredvid Wittra för hon är lugn och vänlig. Jag ville att Silver skulle få en så bra start som möjligt. Jag lät henne bara stå och bekanta sig med det nya området och de nya hästarna.
 
Idag: Idag tog jag hand om henne (dvs gav henne mat, vatten, ryktade och kratsade hovarna). I början var hon jättestressad, men efter att jag hade tagit hand om Wittra så lugnade hon sig faktiskt. Problemet kom när jag skulle kratsa hovarna på Silver. Hon började sparka med  hoven, men jag stod tålmodigt kvar tills hon hade lugnat sig. Till min stora förskräckelse hade hon massor utan sår på strålen. De hade inte läkt ordenligt och det var massa ärr kvar. Då förstod jag varför hon tyckte att det var så jobbigt att kratsa hovarna.
Jag pratade med vetarinaren i SGB och hon sa att jag skulle låta Silver vila till åtminstone onsdag innan jag kan börja rida Silver. Så jag ska vänta till torsdag innan jag börjar rida. Då kommer hon nog känna mig så pass bra att hon litar på mig (hoppas jag).
 

» Sorry

Hann inte blogga idag för att jag har inte varit hemma. Så jag kommer inte blogga så mycket idag.
 Info om hästarna kommer imorgon!
 

» Lifetime sr!

Fick lifetime så nu har jag köpt en häst, och ska snart köpa en till. Fick skitsnygg utrustning, ett dressyrset jag kommer att använda ofta! 
Tyvärr funkar inte servern just nu så jag hann inte ta några bilder på hästarna. Men jag hoppas att servern går igång om en liten stund och då ska jag självklart ha bilder till er!
 
Det här är Thunderstone:
 
Den här hann jag inte köpa:
 

» Ska kanske få Lifetime!

Då kanske jag köper min gråskimmel idag! Hoppas, hoppas, hoppas!
 

» God Morgon

Bjuder på en redigerad bild
 

» Ååååh vilken dålig bloggning!!!

Hehe har inte bloggat på hela dagen... Men jag har inte haft något att skriva. Ni får lite bilder som tröst.
 

» Mitt nästa hästköp

Jag tänkte berätta lite om hästen jag ska köpa sedan.
 
Namnet vet jag inte än men jag får nog veta vad hon heter när jag köper henne.
Men det är iaf en mycket vacker gråskimmel med fin stam. Men den har tyvärr blivit vanvårdad av sin förr, förra ägare (om man räknar med att jag har köpt den). James i FP äger den just nu och jag ska köpa den av honom sen. Han hade sett hästen i ett stall, mager och rädd, och tyckt synd om den, så han köpte den. Men han hade varken tid eller kunskaper att få henne "normal" igen. Och det är där jag kommer in i bilden. När jag har tillräckligt med sc ska jag köpa hästen och få henne att bli som vanligt igen. Det kommer att bli ett tufft jobb, James berättade för mig att hon är rädd för nästan allt (förutom hästar). Men jag kommer göra allt jag kan.
 
Det är historien bakom min nästa häst.
 

» SNÖ!!

Woho! Är såå glad över att snön ÄNTLIGEN har kommit! Den är superfin och härlig att springa i! Den är superbra gjord helt enkelt. Önskar att det skulle vara ett lite tjockare lager av snö bara, men det är inget som är jätteviktigt.
Vi har även fått mer juluppdrag!  Men...
Inga araber och ingen hästö har kommit. Jag trodde verkligen att någon av dem skulle komma men de verkar inte komma än. Eftersom vi redan har fått se bild och så, så trodde jag att de skulle komma snart, men det är väl bara att vänta till nästa vecka och se om de kommer då!
 
Bilder i snön:
Precis när jag skulle ta screen-shoten så kom Bella och sprang förbi... XD ;)
Tycker den här bilden ser cool ut, jag har verkligen fångat den rätta bilden. ;)
 

» SNÖN HAR KOMMIT :D

 
 

» Onsdagsuppdatering

Det är onsdag igen och dags för uppdatering! Men vad kommer egentligen att hända?
 
Jag tror att:
 
* Araberna kommer eller hästön (eller kanske båda? O_o)
* Vi får fler juluppdrag
* Snön kommer
 
 
 
 

» Dagens outfit!

(Min juloutfit ryker fram den 20:de dec.)
 
Men idag ser jag ut såhär:
 
Sadel- Fiskebyn
Schabrak (Filt)- Fiskebyn
Träns- Uppdrag
 

 

» Ny outfit!

Det är den 10:de December och det är dags att sätta på juloutfiten! Det här är den första juloutfiten, det kommer en ny (det är bara några saker ändrade) juloutfit den 20:de December. :)
 
Så här ser den nuvarande juloutfiten ut:
Mössa: Från Tomten
Tröja: Julshopen
Vantar: Julshopen
Byxor: Gåva från Alex
Stövlar: Julshopen
 
Träns: Från Tomten
Sadel: Från Tomten
Schabrak: Julshopen?
Benlindor: Julshopen
 
 

» Hej allihoppsa :D

Bella är här igen, ni märker att jag inte bloggar så bra här va? Men det är för att jag driver en egen SSO blogg också så jag lägger mer fokus på den än denna!
Bara så ni vet!
 
 

» Besöksrekord igår!

Igår hade bloggen besöksrekord! Jätteroligt att vi får fler besökare! Tack för att ni läser och hoppas att ni fortsätter!
 
// Moa och Isabella
 

» Redigerat lite

Vad tycks? Jag tycker att den blev snygg :)
 

» God Morgon

Är i skolan nu. Vet inte om jag hinner spela idag, men jag kommer iaf uppdatera er på bloggen! :)
Tänkte rensa igenom bildmappen idag så jag tar bort dåliga bilder från datorn.
 

» Första bilden

Den här bilden var den första bilden jag tog :)
Hihi proffsigt ;)
 

» Klubbmedlem? Nej tack!

Det är skitsvårt att få klubbmedlemmar till en klubb. Jag har verkligen försökt att värva medlemmar men det är som att ingen är beredd att ge klubben en chans. Det är just nu bara jag i klubben. Men jag tänker inte ge upp!Nån gång hittar man ju medlemmar som verkligen gillar klubben och kanske stannar där hela den tiden man spelar sso. Det gäller bara att hitta de personerna.
 
Anledningen till att jag startade en egen klubb var att jag ville känna känslan att leda en klubb. Kunna bestämma aktiviteter, kanske klubbtävlingar och sånt. Men det var svårare än jag hade trott. Men jag är en sån människa som inte ger upp. Jag tror att jag har fått den egenskapen från ridningen (irl asså), för där kan du inte låta hästarna bestämma utan det är ju du själv som ska bestämma hur de ska göra. Det är nog därifrån jag också har fått det här ledarskapet, att just vilja leda en klubb.
Om man ska beskriva Spring Flowers Club så skulle jag säga att det är en "medelaktiv" klubb där vi ska vara trevliga mot varandra och ha roligt. Det tycker jag är det viktigaste iaf, att man har roligt och trivs i klubben.
 
Just nu söker Spring Flowers Club medlemmar!
 

» Har skaffat instagram jag med

Så följ mig! Jag heter moaponyforest.
 

» Ryktesuppdrag

Det där med ryktesuppdrag tycker jag verkligen är tråkigt. Det är ju inte själva rykterna som är jobbiga utan det är att komma till en viss nivå. Det kan ta jättelång tid och vissa uppdrag ger pyttelite ryktespoäng.
Det enda positiva med det är att vissa uppdrag är roliga att göra.
 
Men det är mina åsikter :)
 
 

» Random bilder från dagen ;)

Med Isabella :D
Hihi Bella syns knappt ;)
Haha Bella nere i hörnet! ;D
Så söta ihop! <3
 

» Dressyr med Wittra! <3

 

» Sorry!

Har verkligen inte hunnit blogga idag. Jag har hopptävlat (irl) och har varit i stallet till typ två. Men nu är jag redo att blogga och spela!
Bjuder på en random bild:
Haha Isabella då! ;)
 
 

» Taggar FGC :D

Men Dreams :D
 

» Skaffat instagram :D

Nu har jag (Isabella Braverock) skaffat insta :D
 
Följ! :D (isabellabraverock)
 

» Jultävling?

Hur häftigt hade det inte varit om man hade haft en jultävling på sso? Man kunde haft kadrilj, dressyr, hopptävling terrägtävling, ja hur mycket som helst! Jag tror att de redan har en sån här jultävling på den andra servern men det hade varit superkul att ha det på "min" server också!
Men det är ju bra att ha några som arrangerar detta för annars blir det ju inte av.

Men det hade iaf varit hur kul som helst! :D
 

» Äntligen fick jag en tomteluva!!!

Har velat ha en sån jättelänge!!
Tyvärr saknar jag en bild på den. ;)
Det här ska bli en header sen :)
 

» Hoppas...

att det kommer Arabiska fullblod. Jag såg en bild (det var bara en skugga av hästen) och där kunde man se att det var en Arab, jag hoppas att det var det iaf.
Vi får se om mina hästköp blir lite uppskjutna beroende på hur fin/a de/n är.
 

» Vi är så coola ;)

Dansade en regndans med Pi och Wittra
 

» Random bilder XD

Med Bella på champ:
Lite dressyr:
Lite bilder som jag tog igår:
 
 
 

» 5 saker om Wildrunner

1. Han har jättefina gångarter, det känns som att man flyger i galoppen
2. Han är seg men han tror att han är snabb ;)
3. Han är supergullig! (Den gulligaste ponnyn enligt mig)
4. Han skulle aldrig sparkas eller bitas
5. Han är väldigt envis <3
 
 
 
 

» 5 saker om Winterchaser

1. Hon kan vara riktigt grinig vissa dagar, då vägrar hon göra något ;)
2. Även fast hon kan vara grinig så är hon ALLTID snäll i boxen :D
3. Hon gillar att vara stylad ;)
4. Hoppning är hennes favvo-gren
5. Hon älskar att galoppera på ängarna
 

» Levling av hästar!

(Jag skriver inte detta inlägg för att härma andra, vill skriva min åsikt om det då den verkar skilja sig från många andras)
 
Levling av hästar är ämnet- Jag själv tycker att det är super kul att köra lopp och tycker man det så blir det lättare att levla tror jag :) 
 
Varför jag gillar att köra lopp/race?: Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men man tränar ju upp sig mer och mer på svängar och anpassning. Sedan är det ju väldigt roligt att fajtas mot dom bästas tider ;) Det är även en befriande känsla om man vill komma bort från allt shim och stoj. Då kan man ta sig ner till Hollow Woods och köra HW tävlingen och bara få njuta tillsammans med sin häst. Själv har jag varit väldigt "lat" med Frostys levling då han e så seg så det känns som man aldrig kommer imål ;) Men får väl ta å börja levla han nu så han blir en 15 ponny :D
 
Ha en bra dag, Kram! :D
Mina hästar och deras level just nu :)
 
 

» 5 saker om Mistshadow

1. Han är den snällaste hästen man kan ha :)
2. Ingen annan får rida på honom för då står han still
3. Hans favvo-lopp är Jaspers ridbana
4. Han är den snabbaste hästen jag har
5. Han är en mycket erfaren häst
 

» Min dag //:Isabella

Började med att träfa min fina vän Molly :D Vi hade fett kul och lallade runt i en timma MIST och sedan kom Frida också :D
Hahahaha OMG Dreams svans ;D
 
 
Sedan var det dressyrpass med vackra Prille. Tränade volter och stegring och nigning på kommando :D
 
Sedan blev jag gillad med Jorvikstallet och kunde köra Elit tävlingen :D
 
Pallrade mig också iväg och levlade upp Dreams en lvl till lvl3 :D
Imorgon kommer ett inlägg om levling från mig :D
 
Frosty fick vila helt idag men skötte skåklart om han :D
 
 
 
 
 
 

» Min tävlingsoutfit

När ni är i lvl 13 som jag kommer ni att ha domma sakerna förrutom rosetten man kan få av tomten.
 
Träns-Uppdrag (Skogsömmar)
Sadel-Uppdrag (Postordersadel)
Schabrak/filt-Från dom dagliga uppdragen i vingårdens trädgård (Trädgårdsfilt)
 
Träns +3 i snabbhet
Sadel +2 i snabbet och +1 i vighet
Filt +2 i snabbhet och +1 i vighet
 
 

» Vilken skillnad!

Jag läste på en annan sso-blogg igår att man skulle prova att spela sso utan posteffekter. Om man spelar utan posteffekter blir bilder mycket klarare och mer som irl.
Här kan ni se skillnaden:
 
Utan posteffekter:
 
Med posteffekter:
Man ser inte så stor skillnad här men om man spelar ser man en STOR skillnad.
 

» Nu har jag gjort om mycket i designen //: Isabella

Blev det fint/snyggt.
 
Jag ändrade bakgrund till en jag gjort själv,  Sedan ändrade jag rubriken till i mitten och en annan färg, länkarna, och så la jag in fallande snö på bloggen. Det är ju ändå December ;-)
 
Puss på er! :D
Min fina, jag älskar dig sååååå min vackra prince! <3
 
 

» Lekte lite 8D

 

» Taggar JSC

 
 

» Topplista

Jag har kommit på idén att göra en topplista över de hästar som jag kanske ska köpa härnäst (efter Oldenburgaren och Friesern såklart). I alla fall i snygghetsordning. ;)
Men så här ser min häst-topplista ut:
 
1. Achaltekeer (tror att det stavas så)
Älskar färgen ch tecknerna. Jag gillar hur guldfärgen glänser. Förtjänar verkligen en förstaplats!
 
 
2. Selle Français
 Färgen är också jättefin och passar verkligen ihop. De söta ögonen får mig att smälta... Välförtjänt andraplats!
 
 
3. Andalusier
 
 
Om jag någonsin skaffar en andalusier till så blir det någon av dessa. Alla färgerna är jättefina och passar till typen av häst. Alla hästarna har sin speciella färg vilket gör dem unika. Förtjänta av sin tredjeplats!
 
 
4. Oldenburgare (den underst är jag osäker på)
 
Den svarta färgen är underbar. Om jag skulle köpa någon av dessa så skulle det nog vara den med tecken, det är finast med lite blandade färger. Förtjärnar sin fjärdeplats!
 


» Dagens planer för mina hästar

GoldPrince (my beautiful <3)::
-
Kavaletti pass i Moorland och dressyrträning
 
FrostFlyer:: 
Kavaletti pass i Moorland och hoppträning hos Marley
 
LemonDream:: 
-
Konditionspass (lopp)
 
Igår tog jag ut Prille och åh vad fin han var! Min lilla bäbis!
 
 
 
 

» Vad händer på onsdagsuppdateringen?

Detta tror/hoppas jag kommer att hända på uppdateringen:
 
* Snön kommer
* Mer juluppdrag
* En ny häst
 
Det är typ det jag hoppas ska hända.
Kanske är det sista sommardagen idag...
 
 
 

» Jul nytt i garderoben

Fick paket från tomten :3
 
Har även ett par ridbyxor och benlindor som jag visar imorgon.
En grön fin julsadel :D
Ett rött juligt schabrak :D
Och ett par utsöta tumvantar :D
 
 

» Lemondream

 
//:
 
 
 

» Mini-Bildbomb från ridturen!

Ridturen var superhärlig! Vi inledde den med att galoppera runt på Ewervindfälten och avslutade den med FGC. Såklart kommer bilder från turen! :)
Druidträning. Sista dagen nu innan jag blir gillad! :D
Yay! Blev gillad med Jorviks fiskeklubb idag! :D
Kika in på bloggen imorgon! Då kommer ett inlägg som jag ska fixa!
 

» Ridtur <3

Här vankas det ridtur med Misty ;) <3
Hihi, tänkte rida en lite sväng i det fina landskapet, vem vet, det kanske är sista dagen idag med gräs. Jag hoppas verkligen snön kommer imorgon, det ska bli så kul att få se hur snön ser ut. Då ska jag galoppera runt i snön med alla mina hästar (inte samtidigt då men ni fattar nog vad jag menar ;) ).
 
Träning ;)
 
 

» Need ideas!

Behöver verkligen nya idéer till bloggningen. Alla andra sso bloggar skriver ju jätteroliga inlägg men jag vill lixom inte härma dem och skriva samma sak. Det är verkligen svårt att hitta på något eget. Så det är därför jag frågar ER. Vad vill NI se för inlägg och läsa om?
We own the world! :)
 

» Snart är det 24 december.

Eller snart och snart men gjorde denna till er :)
 
 

» En fin julbild

Tänkte att det skulle vara kul att göra en julbild men det är ju inte så ltt när det inte har kommit någon snö än.
Men så här blev resultatet i alla fall. Jättenöjd! :D
 

» Lemondream Aka. Dreams

Lemondream är min sanna PÄRLA!
 
Jag äälskar henne! Köpte henne igår och hon kostar 790 sc. Hon ser ut som min IRL häst exakt med hennes färgtäckning och är en dröm att rida.
 
Sedan så känner man sig väldigt mäktig att rida på 1 av dom 2 STÖRSTA hästarna i hela SSO! Cool feeling!
3 hästar räcker för mig i nuläget. 
Denna "maffiga" häst springer som en gud och hoppar HUUS! Riiktigt mäktig och FF kan känna sig minst nu hehe. Lille plutt FF!
 
Snabbinfo: 
Namn: Lemondream
Kön: Sto
Ålder: 6 år (tonåring XD)
Mankhöjd: 187,3 cm (säger ju det! Maffig ;))
Favvo mat: (vad jag vet än så länge) Äpplen. Fy vad hon smaskar ;)
Inriktning: Eftersom hon hoppar huuus så vad tror ni :) :: Hoppning! 
 
Mer bilder kommer imorgon, OFF COURSE!
Så otroooooligt snygg kropp, dreams! <3
Dreams, du är just nu den vackraste jag sett! Ska man slå dig utseénde mässigt då j'vl'r! ;) Puuusss!!
 
 
 

» Jag är tillbaka!!

Isabella Braverock är tillbaka nuu! :D
Vi har fått tilbaka datan nu och jag har gjort detta:
Nu blir ni nyyyfikna!
Imorgon kommer bilder på: Prinsessan! :D
Kolla in imorgon vid 8 tiden på morgonen då ett inlägg om henne är uppe och när jag kommer hem kommer en FET bildbomb
 
 
 

» Tur med Wiro!

Kände att Wildrunner inte hade fått komma ut så mycket på sista tiden... Så jag bestämde mig för att ta ut honom på en ridtur och Wittra fick välförtjänt vila.
Han var jätteglad för att få komma ut och sträcka på benen, han bockade ganska mycket. ;) Men han var ju bara glad. ;D
Asså när vi hade den här ridturen så tänkte jag: "jag kommer aldrig att sälja denna fantastiska ponny". Man får sitt livs upplevelse med honom och man ser allting med nya ögon. Låter jag dramatisk? ;) Men det är så jag ser på det. :)
Jag tog lite bilder på våran fina stund tillsammans. :)
(gammal bild)
Han e så SÖÖÖÖÖT!!!!! :D Love u my beautiful pony! :)
 
 

» Vinteroutfit!

Första December är här och då är det dags för vinteroutfiten att komma fram! Jag har även en juloutfit som jag kommer använda lite närmare jul. :)
Så här ser vinteroutfiten ut:
Mössa: Köpt i SGB
Jacka: Köpt i SGB
Byxor: Tomtens julklappssäck
Handskar: Köpta (kommer inte ihåg var)
Skor: Gåva från Tan
 
Träns: Köpt i VD
Sadel: Gåva från Mrs Hill
Schabrak: Gåva från Agnetha och Björn
 
Så här ser vinteroutfiten ut på Wittra:
 
 

» Lite gamla bilder

Här är bilder som jag inte har lagt upp än :)
 
 

» ?

 
Jag fattar inte vad som har hänt. När jag tryckte en gång på "ring för upphämtning"-knappen så stod det typ "det finns ingen som kan hämta dig just nu". Asså jag fattar inte, har jag använt den knappen för mycket? Kan man använda den knappen för mycket? Det var i alla fall skitkonstigt för det har aldrig hänt förut. Hoppas att jag kan använda knappen imorgon.
Konstigt...