» På väg...

...mot vdc :) med bästa Winterchaser :D <3 <3
 

» Ny förälskad i FrostFlyer!

Har precis upptäkt nu när jag red på Frotsy hur f*cking mycket jag älskar den ponnyn. Just nu känns det som om jag vill ha en ponny farm x) 
Fick ett ryck och började levla han så nu är han level 8 :)
 
Hallå där nere x)
 
 
 

» ATM

Levlar Sunny barbacka ^^
 
 

» Monique Starbrooke

Igår skapade jag användaren Monique Starbrooke. Min häst heter Sapphirespirit (info kommer om honom senare). Anledningen till att jag skapade en ny icke-sr användare var att jag saknade de uppdragen lite... hehe ;) Och så tycker jag det är kul att skapa själva spelaren och hästen. Sen är det ju såklart också för att man bara kan springa runt i Ml och sånt ;)
Sen kan man ju använda alla gratis sr helger till att få tillfällig sr.
 
Så här ser jag och min häst ut:
 
 

» Bambi Waterheaven

Igår skapade jag ett icke sr konto vid namn Bambi Waterheaven ^^
 
Hennes häst heter Wolfwhisper och är en livling liten hingst på 7 år. 
 
Snabbinfo om Wolf:
Namn: Wolfwhisper
Ålder: 7 år
Inriktning: Mysig ridponny
Specialitet: Att lyssna på hjälperna
Favvo mat: 
 

» Morgonlevling

 

» Gamla bilder på Misty

Eller aa, gamla och gamla men eem XD Lite bilder iaf ;) Fina Mistshadow <3 My one and only <3
 
Bilder från terrängträningen i onsdags:
 

» Finaste medlemmarna man kan få!! <3

Mina medlemmar är världsbäst. Asså LOVE YOU <3 GO RAIN RUNNER!!
 
Kolla vad fint dom skrev till mig <3
 

» Kul asså... -_-

Jag loggas ut gång på gång från servern -_- Jag förstår inte vad det är som har hänt riktigt, jag hoppas inte att det är datorn som krånglar utan bara servern... Det kan ju ha nåt med hästön att göra, jag har ingen aning. Jaja fortsätter det imorgon också får jag la mejla support eller nåt sånt.
 
Ska prova att logga in en gång till och funkar det inte då lägger jag ner för idag. Då kan jag lika väl vänta tills imorgon.
 
 

» Idag

(I brist på idéer)
 

Ja idag då ska jag inte göra nåt speciellt direkt förutom att vi har klubbevent idag :). Vi ska ha "under hökens vida vingar". Det ska bli kul att prova köra den i sso. Man får la ha på sig lite färggranna kläder så man har så mycket färger som möjligt på sig. Vi får se hur många som kommer, vi har haft lite svårt att få medlemmar att komma till eventen. Men vi får hoppas att några kommer iaf.
 
I vilket fall som helst kommer det att bli mer levling idag för hästarna, mest för Thunder tror jag.
 
Det är min dag. Hur är eran dag? :)
 

» Olika redigeringar på samma bild

1. Fin redigering jag gjorde va? xDD Skrattar ihjäl mig!!
 
2. Ridning i tecknarens land
 
3. We are the champions! (Självklart ska det stå keep ON fighting. ÅÅH!
Den här redigeringen blev jag väldigt nöjd med. Eftersom att jag inte har photoshoop och allt sådant kraffs så får jag nöja mig med att göra fina foton via gratissidorna. Så som pickmonkey.com, ipiccy.com m.m
 
 

» Ah jag döör

Tog en så himla snygg bild förut asså. Jag fångade verkligen ögonblicket. Helt klockrent! Tack till fina Silverhoof som var modell i bilden ;) <3
Min favorit av dessa två bilden är den första:
 

» Önskan i uppfyllelse! <3

Idag blev önskan sann iaf. De EFTERLÄNGTADE sadelgjordarna har äntligen kommit. Blev jätteglad när jag såg dom :D:D
 
 

» Veckans uppdatering!!! :D:D

 
Våran åsikt: JAAAAA!!!!!!! Tack SSO! Araben kommer säkert stå i mitt stall omgående!! :D Kan man spela ett bättre spel!!!???

» Rain Runners

Jag tänkte skriva lite om RR så att ni får en bild av klubben :)
 

Rain Runners ägs av Isabella och är en aktiv klubb. Vi har ungefär 4 event och träningar varje vecka. Det brukar vara jag och Isabella som håller i eventen och träningarna eftersom vi inte har några ridlärare just nu, förutom mig och Bella då.
 
Förutom mycket aktiviteter så satsar vi mycket på trivsel, vi vill att alla ska trivas så bra som möjligt i klubben. Därför har vi trivselregler och klubbregler. Om man bryter en regel så får man en varning. Och man har fått tre varningar blir man bortagen i tre veckor, och om man då får ytterliggare tre varningar blir man avstängd livstid från klubben. Vi har inte varningarna för att vara elaka utan bara för klubbens välmående.

Vad är då min roll i klubben? Jo, jag är klubbledaren. Som klubbledare delar jag ansvaret för klubben med Bella. Jag hjälper Bella med event, regler, ja lite allt möjligt inom klubben. Jag håller koll på vad som sägs i klubb när Bella inte är närvarande (jag gör det visserligen annars också men det är särskilt när hon inte är där). Så vi sammarbetar för att klubben ska hållas ihop helt enkelt. Så både min och Bellas roller är mycket viktiga.
 
Vill ni ha mer info om klubben, så som regler, event eller kanske hur man blir medlem över huvud taget?
För mer info om vad vi sysslar med, gå in på clubrr.blogg.se där finns den mesta infon.
Om ni undrar något, släng bara iväg en kommentar så svarar vi på den bäst vi kan :)
 
 

» Todayy

Idag har jag bara levlat och gjort uppdrag. Tror att jag kommer att få börja med sprickor snart eftersom jag har fått samla in delar så som dykar utrustning, dammsugare och sådant ^^Så vi får la se helt enkelt.
 
Sunflame idag: Idag har Sunny varit grymmish! Verkligen! Hon var på bästa humöret och hade öronen frammåt hela tiden på hoppträningen. Super bra min fina arab tjej! <3
 
Imorgon håller jag i en terräng träning med min fina klubb. Vi har inte fått några ridlärare än men det kommer lösa sig :D Hoppas ni tycker träningen kommer bli roligt! Ska visa lite genvägar som dom kommer få träna på. Idag har vi även fått in 3 nya medlammar, jättekul :D Hoppas ni stannar länge och diggar RR :) I<3Y all in RR!!
I<3Y
 
 

» Haha

That´s how you do it ;D
 

» Lösen

Det kom en kommentar förut idag om att den ville att jag skulle berätta lösenordet till min testblogg. Asså egentligen är det ju inte helt världen om jag säger lösenorden till er, vad ska ni kunna göra åt det lixom.
(Observera att detta är första gångerna jag verkligen kodar , så förvänta er inget spektakulärt)
 
Bloggen heter bravetest.blogg.se
Här e lösenorden:
Användarnamn: BraveTest
Lösenord: BRAVEE
 
Så ser min signatur ut på bravetest.blogg.se
 

» Hejsan

Jag vet att bloggningen har varit lite sådär från min sida, har inte haft lust direkt. Men nu ska detta ändras.
 
Det stora samtalsämnet här kommer nog mest vara klubben eftersom det är det mest aktuella nu. Jag kommer självklart skriva lite allt möjligt men det kommer komma mycket eventbilder och sånt.
 
Jag har även hört att hästön är på väg. Den har ju visserligen varit det ganska länge men nu är den riktigt nära. De testade den förra veckan men det krånglade lite. Jag hoppas att de har fixat problemen nu så att hästön kommer imorgon.
Då ska nog Wiro få en liten semester. Jag använder honom inte så mycket längre pga att jag levlar de andra hästarna. Men han kommer ju självklart komma hem igen sedan.
 
Jag håller också på att öva mig på att koda, så ska kanske skaffa en testblogg som jag kan koda lite på.
 
EDIT: Nu har jag fixat en lösenordsskyddad testblogg. Om någon skulle vara intresserad av att se den så kan man bara slänga iväg en kommentar.
 
 

» Spännande uppdrag! SPOILER VARNING!

Detta var ett av dom mest spännande uppdragen jag gjort på hela min SSo tid tror jag :D
 

» Yes :D

 
 

» Lite mer druidövningar

^ ^
 
 
 

» About me IRL

Jag är en 14 årig glad och pigg tjej som älskar hästar och sport över lag!
På min fritid gillar jag att spendera min tid på mina 2 hästar, mina 3 kaniner, kompisar och farmor och farfars hund och såklart SSO.
 
Molly (min häst) är ett piggt 13 årigt sto. Hon är en blandras av fjording/okänd. Hon älskar att springa i alla väder och är en mysponny på hög nivå.
 
Jag är över 1.70cm och har brunt hår och blå, gröna ögon.
 
Hoppas ni fått lära känna mig lite mer då jag är sämst på faktatexter!
 
Jag och Molly:
 
Jag:
 
 
 

» Skola... -_-

Denna otroligt snygga skylten har jag gjort, och jag hoppas att den passar till bloggen.
Just nu är jag i skolan och jag kommer inte hem förrens sent och då ska jag direkt till ridskolan. Så inget spelande för mig inte. Därför kommer jag inte heller uppdatera bra idag.
 
 

» Anglina <3






» Hej

Ursäkta för den dåliga bloggningen från min sida, jag har verkligen inte haft lust att skriva nåt. Inte för att jag har nåt att skiva heller. Det är typ tomt i huvudet. Jag hade tänkt skriva ett inlägg om RR men jag vet nt om jag har någon lust med det nu...
 
Jaja vi får hoppas att jag e tillbaka imorgon igen :)
 

» Druidövningar med Sunny!

 
 

» IN LOVE!

Igår kom jag helt plötsligt på att jag var totalt KÄR i denna hästen! <3<3<3
 
Snart hamnar du i mitt stall snygging :*
 
Idag hade jag event med klubben och det var dressyrträning som stod på schemat! Det gick verkligen suuperbra!! Mina springare är dom bästa! :D
 
Go Rain Runners!
 

» Hoppträning med Angel

Idag tog jag Angel till Marley och tog och hopptränade. Hon var superfin verkligen! Åh avguder denna hästen!! <3
 
 

» <3

 

» Pepp, pepp, peeppp!

Jag är inne i en period där starstable äääger! Men jag blir ännu mer peppad när jag kollar på denna videon som Grace har gjort :D <3 #lovestarstable
 

» Tankar kring sso

Asså egentligen är ju sso ett superhäftigt spel. Vi kan chatta med andra, få nya uppdateringar varje vecka, gå med i klubbar, asså det finns ju hur många funktioner som helst.
Många kanske tycker att det är dyrt att köpa lifetime. Men egentligen är det billigt i jämförelse med vad du betalar för ett annat spel. Vi tar ett exempel:
Vi säger att jag köper ett nytt spel till datorn (spel på skiva). Jag klarar nog spelet hyffsat fort (beroende på var det är). Men sen när jag har klarat spelet då? När man precis har varvat ett spel så kanske man inte orkar varva det en gång till. Då kanske man har lagt 200kr på ett som man kanske inte ens spelar länge.
På sso får vi uppdateringar varje vecka, vilket inte händer på "skivspel". Tänk lixom, man kan lägga pengar på ett spel som inte ens ger uppdateringar och så tycker man det är onödigt att lägga pengar på ett spel som faktiskt ger oss nytt innehåll varje vecka?
Så jag tycker absolut inte att mitt köp av lifetime (fick det visserligen i julklapp men det var ju ändå nån som betalade det)  var nåt onödigt eller bara slöseri med pengar. Jag är jättenöjd över att jag fick LT och jag kommer nog fortsätta spela sso en bra tid framöver.
 
(Observera att detta är MINA åsikter, ni tycka vad ni vill)
 Love this Picture :D
 

» Levande död - Del 6

~Del 6~

 Damen började prata och för första gången presenterade hon sig i namnet ”Gullevi”. Hon berättade också att hon inte var såå farlig men pep också fram att hon ska försöka att inte hota fram mig. Jag märkte att det var svårt för henne att säga det eftersom hon egentligen antagligen är elak.

Hon sa till Sara att uppdraget var redo att starta. Sara skulle gå i 3 dagar och 3 nätter för att nå fram. Sara kunde inte säga något och fick sakerna hon skulle behöva och en häst. Sara frågade:

”Varför kan jag inte ta min?” 

”För du vill väl inte riskera att den dör?”

Sara rös vid tanken på död men visste vad hon behövde göra för att rädda landet. Hon begav sig av mot sitt mål och hästen frustade på glatt helt ovetande på vad som kommer hända den..

 

 


» Bara jag som tänkt på..

Hejsan hoppsan!

 Funderat på en sak ett tag nu, och det är dom olika namnen i SSO. Jag tror att SSO-teamet har tagit namnen Alexander och Hanniball från 2 gubbar som var med under franska revolutionen (vi läser om det i skolan nu) Sedan även namnen Tristan och Isolde fick jag nyss sett när Spencer (i pll) gick och tittade på gamla böcker och sa namnen Tristan och Isolde. 

Detta är ändå lite fränt men också roligt/knäppt. 

Det var det jag ville säga er och ni kanske också hittar något namn som också finns i SSO någon dag. Dom kanske har tagit det därifrån ni såg det :D

 
 

 


» Ja blogga var det också ;)

Eftermiddagen har spenderats med mina kaniner, läxor och spelande. Fick upp Sunny i lvl 12 och får verkligen börja jobba med henne nu så hon kommer till level 15 och sedan börja på Angel.
 
Med min klubb då? Jo det går väldigt bra tycker jag :) Vi har fått in ca. 7 nya medlemmar idag vilket är väldigt roligt :D På söndag kommer det vara dressyr/kadrilj i ridhuset. Inte en svår bana utan ett lite mer "for fun".
 
Just nu är jag inne i en period där jag tycker det är ruskigt kul att spela SSO! Hoppas inte det släpper på ett tag då SSO är ett spel som är så sjukt bra gjort att jag kan sitta å gapa åt vissa uppdateringar där jag bara inte förstår hur dom fått till det med alla koder och fix och trix. Sjukt cool!! Verkligen bra är ni SSO-teamet <3
 
Imorgon kommer det inte vara bra update alls. Tror jag inte ens kommer kunna spela något alls imorgon då jag ska på tjejkväll hos en kompis :) Kuligt, eller hur :D
 
Så ska slänga in ett  eller två inställda inlägg till er till imorgon. Det är iallafall något :*
 
Om man tänker bort texten är denna bilden en av dom gulligaste jag tagit!
 

» Hrm hrm... Bloggning var det ja... ;)

Hehe men har tyvärr inte hunnit blogga, jag har varit i skolan och gjort läxor och spelat lite. Men bloggningen kan ju inte alltid vara bra, eller hur? :) I morgon kommer bloggen ligga ganska lågt eftersom jag ska till en kompis, och jag kommer då inte ha nån möjlighet att blogga.
Lördag är ganska lugnt så då kanske det kommer fler inlägg. Jag jobbar också på "serien" eller berättelsen (vad man nu vill kalla det) så nästa del borde vara klar snart.
 
Nu är det tillbaka till läxorna igen. See ya later ;)
 
 

» Jag har återigen en klubb :D

Idag skapades klubben Rain Runners! Detta kommer vara en ganska aktiv klubb med event på onsdagar kl. 17 och träningar på torsdagar och söndagar kl. 18
 
I denna klubben satsar vi mest på trivsel och gemenskap och träning :D Vill man vara med i klubben ska man vara minst lvl 10 och är man intresserad brevar man: Isabella Braverock eller Moa Ponyforest och har ämnet "klubbansökan" Hoppas alla som kommer med i klubben kommer stormtrivas :D
 

» Tävlingsoutfiten är komplett!

Min nice tävlingsoutfit;
Hjälm: Uppdrag
Tröja: Sgb Fashion Barn
Handskar: Sgb Fashion Barn
Byxor: Sgb
Stövlar: Shopen vid Marley
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Fiskebyn
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fiskebyn
(Rosett: Jultomten)
 
 
 

» Södra skördebygden

Jag hoppas verkligen att Södra sb öppnar snart. Varför?
 
Jo, först och främst för att det verkar så fint. Som den gården till höger (på bilden nedanför), den ser så lugn och fridfull ut. Det är fin färg på träden och det speciella är att det bara finns liknande träd i GÅD. Det finns stora vindruvsfält, så det kanske blir som Vingården?
 

Det finns ju också många personer i sb som vi inte har fått prata med än (har ingen bild på det XD).
Det känns som att under det här lugna och till synes fridfulla området ruvar på mörka hemligheter.
Jag vet att Lisa finns här inne. Dels förstår man ju det eftersom Starshine springer runt i Gröndal och stannar mitt framför grinden till Södra sb. Dels är det för att Justin själv sa det... hehe avslöjade lite för mycket där kanske XD. Men iaf så undrar jag vart Lisa kan vara gömd. Hon kan ju vara i gården (den längst till vänster på bilden nedan), det är iaf där jag tror att hon är.
Det ska verkligen bli jättespännande att få komma in i Södra sb! :D
 

» Skogens förbannelse

Idag kommer bara ett kort avsnitt, mer kommer sen!
_______________________________________________________________________________________________________
 
~Del 3 - Skogen ~

Sedan förbannelsen kom har allting där varit förtrollat. Träden, buskarna, djuren, ja allting. Djuren har alt eftersom blivit ilskna, istället för de snälla djuren de än gång var.
Men för ett djur var det annorlunda. Det var som att förbannelsen inte hade nått fram till henne än.
Men hon visste att hon snart skulle falla för förbannelsen hon också. Det hon också visste var att någon dag skulle en tjej komma och rädda skogen från dess förbannelse. Men hon undrade om tjejen skulle hinna i tid. Tjejen kanske inte ens visste vad som väntade henne...
 
 

» Ny uppdatering!

Har ni sett den nya uppdateringen? Det verkar skitrolig! Ni kan läsa om uppdateingen HÄÄR.
 
Nya kläder! Kanske inte det man behövde precis men det är alltid kul med lite nytt i butikerna. Nu finns ju ett Cupcake-set, får se hur det ser ut sen.
 

» Some update

Förrut idag skulle Moa ta Bravequeen på omgivningsträning och jag ställde upp med Frosty. Vi var väl ganska normala för att vara vi ;D
 
 
 

» Omgivningsträning ;)

Tog ut Queen och övade lite på olika omgivningar för att vänja henne. Idag var jag och Isabella i Hollow Woods och gick runt och hoppade. Queen var, som alltid, snäll och lydig men ibland kunde hon bli lite rädd.
Höhö XD
Hmm undrar vad det blir för föl? x)
 

» Levlingsrunda med Braverock

 
 

» Utbildningsdag 2

Idag var det omgivnings träning med fina Angel. Hon var lugn och fin idag. Ja, det är verkligen super att rida på henne. Önskade att hon va min <333
 
Vi red in på några ställen och in i GÅD. Hon fick även hoppa av sig lite. Men en sammanfattning är väl.. Hon var superduper idag! :D
 
 
 

» Lvl 11

 
 

» Woho!

Thunder är i level 6! :D
 

» Hoppträning med Silver <3

Kände för att hoppträna Silverhoof igår. Hon gick hur bra som helst, inga konstigheter där inte. ;)
Det var ju länge sen jag tog kort på en hoppträning, så här är lite bilder på skönheten. <3
 

» Fika med Bella och Emmy <3

Hade en trevlig fikastund med Isabella och Emmy. :D
 
 

» Yes! :D

Äntligen kom Wiro upp i level 15! :D Nu är det Silvers och Thunders tur :)
 

» Diiiscoo

Ovisade bilder från i fredags (eller lördags kommer inte ihåg XD).
Disco och fika med Caitlin XD
 

» Dressyrpass med Queen <3

Idag hade jag och Bella vårat första dressyrpass med Bravequeen och Angelspirit.
Det gick jättebra för mig, Queen var lydig och lyssnar på sin ryttare hela tiden (nästan). Ibland bockade hon (för att hon tycker det är kul ;) ) men det gjorde inte så mycket för mig. Man märker ju att hon har stor talang men kräver mycket utbildning.
Jag vet inte hur Angel (kallar henne så) är men det verkar som om jag har fått den lugnare av systrarna.
 

» Det här med star coins...

Är det verkligen viktigast att ha MEST Star Coins!? Är det det hela spelet går ut på?
 
Min åsikt om Sc lyder såhär:
 
Jag har för tillfället 363 sc för att jag köpt häst. Om man har en gräns på sc, t.ex. 1000 sc, att man inte får ha under det. Man får spara EXAKT lika mycket till någonting som när man har t.ex. 200 sc. It is the same shit!
 
Mina föräldrar kommer inte köpa mer sc till mig, det räcker för mig att dom gett mig life time för hela 550 kr! Det är sjukt egentligen. Eller??
 
Jag kommer inte sätta någon mer gräns på mig själv längre utan vill vara fri och inte känna mig pressad att spara som en tok för att ha mycket sc. Jag är nöjd med mina hästar och mina kläder och om jag skulle vilja ha något nytt får jag väl spara lite. Mitt liv går iaf inte under för det ;)
 
Sedan har man ju JS också och det kan man också köpa kläder för så.. ^^
 
Detta är min åsikt och ni kanske har en helt annan syn på det hela men såhär tycker JAG! :)
LOVE till denna bilden <3
 
 

» Bravequeen <3

Som Bella skrev förut så ska jag och Bella utbilda Bravequeen och Angelspirit till dressyrhästar. De ägs av Baronessan så va bara lånar dem av henne.
 
Men det här är iaf mitt utbildningprojekt, Bravequeen aka Queen:
 

» Angelspirit och Bravequeen

Idag den 18/1 tog jag och Moa på oss ett viktigt ansvar.
 
Dessa 2 unghästar på 4 år, inridna och klara för utbildning ska jag och Moa utbilda inom dressyr och blanda in lite hoppning i mellanåt. 
Domma hästarna är 2 tvillingsystrar som är av rensrasig andalusier med en riktigt fin och dyr stam. Dessa stjärnhästar kommer att gå långt inom dressyr om dom blir utbildade rätt.
 
Deras pappa var en mycket fin dressyrstärna som fått många fina föl som gått långt inom dressyr, och deras mamma var ett otroligt fin avelssto.
 
Vi ska utbilda dom ett tag och efter det kommer dom antagligen att säljas till en framgångsrik dressyr ryttare.
 
Isabella kommer att utbilda hästen Angelspirit och Moa kommer att ansvara för Bravequeen.
 
Bilder som Isabella tatt på Angelspirit:
 
Bilder som Moa tagit på Bravequeen:
 
 

» SSO spelare

Läste ett jättebra inlägg på waterstar.blogg.se , (ni hittar det HÄR) verkligen värt att läsa! :D Jag tänkte skriva lite om det jag med. ;)
 
 
Asså är det verkligen töntigt att spela SSO? Jag anser att det inte är töntigt. Jag gör det jag tycker är roligt och det behöver inte nån annan lägga sig i.
Jag bryr mig verkligen inte om hela min klass vet att jag spelar SSO. So what lixom? Jag har mina hästar som bakgrundsbild på min dator, men det är ingen som bryr sig typ. Om nån skulle fråga mig vad det är för spel jag spelar så skulle jag helt klart säga att jag spelar SSO. Om de tycker det är töntigt är de ju töntiga själva.
Om man säger att ett spel är töntigt så tycker jag att man e töntig själv, så är det enligt mig.
Jag är stolt över att jag spelar SSO och det kan ingen, absolut ingen förstöra.
 
Jag kan bara säga en sak... Keep on playing ´cause you´re the best ;D (min engelska e ju bästXD)
 Asså detta inlägget kanske blev lite kort men det finns ju så mycket att skriva om det så det kanske kommer ett liknande inlägg i framtiden.
 
 

» Planerar

Tänkte måla igen... Men denna gången blir det Wildrunner jag målar av.
Det är en ganska svår bild (tycker jag XD ) men vi får se hur det blir.
 
Denna bilden ska jag måla av:
Haha märkte nu att hovarna inte syns XD
 

» Det är så jobbigt...

Det är så jobbigt när man trycker på x och hästen stannar. Asså det är ju väldigt bra, bara inte när man har uppe chatten. Jag menar, man ska ju kunna trycka på x när man skriver nåt i chatten utan att hästen stannar.
Detta är väldigt jobbigt när man springer lopp och ska typ skriva "XD". Det händer ganska ofta för mig och jag stör mig såå mycket på det.
Ja jag kanske bara borde låta det vara så, men jag kände att jag men slut på bloggidéer så var det det jag kunde komma på just nu XD.
 
Asså det är en bra funktion att bara trycka på x så hästen stannar, men INTE när man ska skriva.
Bara så ni vet försöker jag skriva så mycket jag kan på berättelsen. En ny del kommer nog i helgen eller nästa vecka. :)
 

» Här ser ni två som sysslar med bergsbestiigning xP

~Från galenskaparna xD
 
 
 
 
 

» Har kört fast... x)

Har kört fast lite med bloggidéer men ni ska veta att min hjärna är typ helt överhettad av allt skolarbete... x)
Jag tänker och tänker, jag får hoppas att lite spelande hjälper mig med bloggidéer.
 
Ha en bra fredag! :D
 Min finis <3
 
 

» Ny outfit! :D

Min nya outfit! Vad tycks? :D
 
 
Hjälm: Uppdrag
Tröja: Vingårdens trädgårds butik
Handskar: Sgb The fashion barn
Byxor: Sgb
Stövlar: Fiskebyn
 
Träns: Fp
Sadel: Fg
Schabrak: Observatoriets butik
(Ska kanske köpa passande benlindor till. :) )
 
 

» Fikapaus

Jag hade fiskat upp mördarsiken i Sb när jag kom på att jag skulle ta en fika som "belöning".
Det var riktigt mysigt att sitta där själv och titta på utsikten. Det är då man inser hur bra den här funktionen egentligen är. Jag menar, tänk att ta en lugn fika. Eller varför inte ta en fika med kompisarna? Det är ju jättebra att man kan det.
Många var ju ganska skeptiska i början till detta men jag tycker bara det var kul att kunna fika med sig själv och vänner. En super-uppdatering. :)
Har också spelat slut på de nya uppdragen idag. XD
 

» Photoshot på Thunder <3

Han e ju så fin att ta kort på <3
 

» Failbilder med Braverock

Jag antar att jag låter bilderna stå för nöjet x)
Favvobilden idag asså! XD
 

» Dagens uppdatering

Dagens uppdatering var... mer uppdrag och nya kläder!
Jag spelade såklart slut på dagens uppdrag... hehe, men mer kommer det imorrn. Kläderna har jag inte tittat på än men jag gör nog det imorrn också.
Uppdragen slutade ju lite tvärt förra veckan och nu har vi fått en bra fortsättning på dem.
 
 
Men bra uppdatering!
 
 

» Bomben släpps nu!

Hästen ni väntat på att få se kommer HÄR :D:D
 
Namn: Superstar "Superno" "Fisken"
Ålder: 7 år
Inriktning: Terräng/(Hoppning)
 
En riktig fotomodell :D
Som jag tycker nu kommer jag aldrig ångra att jag valde denna häst att lägga pengar på :D
 

» Skogens förbannelse

Idag är det bara ett kort avsnitt, mer kommer snart! :D
_______________________________________________________________________________________________________
 
~Del 2 - Mirabella~

I boxen stod den vackraste häst hon nånsin sett. Det var en fux med fyra vita kotor och en liten stjärn i pannan. Hästen gnäggade lågt.

 -Det här är Mirabella, kallad Mira, sa Susan.

Jessy lyckades inte få fram ett ljud. Hon strök som i trans Miras huvud.

- Jag tänkte att du kanske ville provrida henne? Frågade Susan.

Jessy bara nickade till svar.

- Bra, då hämtar jag utrustningen så kan du provrida sen.


  En kvart senare stod de i det stora ridhuset. Jessy satt upp på Mirabella. Sedan började hon skritta. De gjorde massor utav övningar i skritt, trav och galopp. Både Jessy och Mira var svettiga när de var färdiga.

- Nå, vad tycker du om henne? Frågade Susan glatt.
- Hon är fantastisk!


  Jessy strålade som en sol när de lastade in Mira i transporten. Man kunde inte beskriva hennes glädje med ord, så glad kände hon sig.
Susan vinkade när de åkte iväg från stallet. Jessy suckade nöjt. Nu hade hon en ny häst. En ny dressyrstjärna. Men hon skulle aldrig glömma bort Brio, aldrig någonsin.
 

» Olika redigeringar

Har lagt till olika effekter på en bild som jag har tagit.
 
Originalbilden:
 
Redigeringar:
 

» Åh bloggning

Hehe, ja nu kan det ju vara så att det blev lite ändrade planer... Jag mådde inte så bra imorse så jag var inte i skolan och därför varken bloggade eller spelade jag idag. Men så är det, man kan aldrig veta vad som ska hända. Men imorgon, då ni, då ska ni få se på bloggning! ;) Haha, vi får la se. ;)
 

» Hejj alla glada! :D

Det kommer inte komma ut en till del av levande död imorgon utan ni får vänta tills torsdag ist ;) Men då hinner ni bli mer spännda för nästa del.
 
Har märkt något viktigt nu. Om man inte spelar SSO bara tillochmed för 1 dag bara så tappar man suget.. Mamma sitter och jobbar innen på kontoret och det är där vi har datan vi spelar på då vi bara har 1 data.. Och nu sitter hon där igen, jag har läxor och djur IRL så hinner inte med riktigt. Men hoppas på att få sitta så snart så möjligt igen så jag får sugen tillbaka ^^
Min favvo outfit nu. Nu fattas bara den blåa piké tröjan och helvita stövlar. Huur snyggt hade det inte blivit? ^^
Juste, håller på att glömma av att ta en photoshoot på den nya hästisen. Kan börja med att säga att hennes namn är "Superstar" eller tilltals namn "Superno" "Fisken"
 
 

» Levande död - Del 4

(Denna är en längre del där man får reda på ganska mycket på vad det är Sara antagit)
 

Sara suckade och satte sig ner i ett hörn i boxen. Tankarna rusade och hon funderade länge länge varför hon hade gett just henne detta förskräckliga uppdrag. Superno tittade på henne och förstod att något var fel. Han förstod också att detta kommer inte han slippa undan. Han är också inblandad på något sätt han inte kunde förstå.. 

Efter flera timmar ställde sig Sara upp och kollade runt i stallet så hon var ensam, hon var ensam och började berätta för Superno vad hon gjort. 

Sara berättar för Superno att uppdraget hon antagit är att hitta det gyllene stenen som ligger i landets allra djupaste del och att alla som försökt komma ner för att ta den aldrig återvänt enligt sägner. Hon sa vad kvinnan sagt, det som gjorde henne skraj. Hon sa till Superno.

-Om inte jag hittar den gyllene stenen kommer inte häxan kunna göra så att förtrollningen släpper på den. 

Hon sa också att häxan sagt någonting om att den kan förgifta en hel värld om man inte bryter förtrollningen innan 6 månader efter den fått den..

 

Sedan vet hon inte mer eftersom hon sprang iväg...

 

 


» Hejsan

Bloggningen har varit väldigt dålig idag och på senaste tiden. Men jag försöker verkligen komma på nåt. Men frågan jag inte brukar få svar på men VILL ha svar på är:
För de som undrar är nästa del av serien på ingång. Jag försöker skriva så ofta jag kan, men jag har inte så mycket tid till det. Ni får helt enkelt acceptera att det kanske går en dag eller två mellan serie-"utsläppen" mer än så hinner jag inte alltid med.
 
Idag har jag inte heller hunnit spela eftersom jag har ridit. Så imorgon är det bara att göra läxorna först och sedan spela en stund.
 
Detta blev inte direkt ett sso-inlägg men jag ville bara säga detta.
 

» Levande död - Del 3

(Detta kommer vara en kort det som gör att ni bara vill läsa mer ;D)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När Sara fick reda på vad uppdraget var visste hon att hon inte kunde säga nej. Hon klarade inte av att höra mer på damen och sprang i ren förtvivlan därifrån med andan i halsen. Hon störtade in i stallet och kom fram till sin häst, Superno. Hon stod länge och kramade honom men hade alltid en tanke på damen hon träffat och hon kände på sig att hon skulle komma tillbaka..
 

» Skogens förbannelse

~Del 1- Ny häst~

Jessy satt i den stora röda bilen med transporten påkopplad. Hennes pappa körde långsamt upp för den lilla grusgången som ledde till stallet. Det var här som Jessy skulle titta på sin nya häst.
Hon hade vuxit ifrån sin älskade c-ponny Brio. Till hennes stora lättnad skulle de inte sälja honom, men hon kunde inte rida på honom mer. Han var en riktigt dressyrstjärna i Jessys ögon. Han var hennes ögonsten.
Jessys pappa stannade bilen och stängde sedan av den.
- Är du redo nu? Frågade han.
- Jadå pappa, svarade Jessy.

De klev ur bilen och började gå mot stallet. De möttes av en kvinna i 30års åldern.
Välkomna till Mountian stable, sa hon välkomnande.
- Tack, sa Jessy och hennes pappa i kör.
- Jag heter Susan och äger detta stallet.
Jessy och hennes pappa presenterade sig för Susan.
- Jag ska visa er hästen, följ mig.

De gick in i stallet. Jessy flämtade till. Så stort det var! Det kändes mycket större på insidan är vad det såg ut på utsidan. Stallet var skinande rent, inte ett dammkorn syntes. Boxarna var nymålade i en klar, grön färg. Jessy räknade till 16 boxar. Ur 10 av de 16 boxarna stack nyfikna hästar ut sina vackra huvuden. De vände huvudena mot dem och frustade, en efter en.

- Här borta står hon, sa Susan.
 
Jessy följde spänt efter henne. Hon hade bara sett denna hästen i en annons förut. Susan gick till en box längst in i stallet. Jessy drog andan av förvåning. Det har var inte som hon tänkt sig. Det var bättre.

 
 

» Levande död - Del 2

Tillbakablick på del 1:

Saga var påväg till skolbussen en helt vanlig dag då hon såg en svartklädd dam. Hon hade antagit det viktigaste och värsta hon någonsin kunnat göra.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Damen tog av luvan och Sara backade några steg av förvåning och rysning. Det hon såg framför sig kunde hon inte tro var sant. Hon trodde ju inte på sådant och nu.. Nu stod det framför henne. En svarthårig dam med lång näsa och spetsiga ögon liten mun och det värsta av allt, det som skiljde henne från verklighet och sägner. Den lilla förskräckliga vårtan på hakan.

 

Sara kunde knappt tro sina ögon. Allt hon ville i denna stund var att försvinna ner under jord och aldrig mer se denna häxa! Damen sa till Sara att:

 

- Du har nu antagit mitt uppdrag och om du inte fulländar dina uppgifter kommer du aldrig kunna ställa foten på denna jord igen. 

Häxan hade då ingen somhelst aning om Saras otroliga egenskap som Sara själv inte ens visste om.

Sara blev rädd och förstod att det var ett uppdrag som antingen kommer rädda jorden eller förstöra den totalt..

 

» Levande död

Jag har skrivit en serie som kommer publiceras ett "kapitel" om dagen på bloggen och detta är första delen. Hope u like it!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stugan var svart och stor. Mitt framför henne låg nu det som hon fasade över mest. Hon hade nu antagit det mest fruktade uppdraget man kan hitta och hade nu världens överlevnad i sina händer.

 

Det var en helt vanlig morgon i Silverglade byn och Sara, 15 år skulle som alla andra dagar gå till skolan.

Det var ganska mörkt ute när hon gick på vägen till skolbussen då det var vinter. Snön låg vit på marken och vägen var täckt av is. Helt plötsligt tycktes hon se en svartklädd dam som var påväg i riktning mot henne. Sara funderade på att vända om och gå tillbaka in till sitt trygga hus men stannade kvar stelt på vägen.

Den svartklädda damen gick fram till henne men Sara kunde inte se hennes ansikte för hon hade en stor svart rock på sig och hade dragit en stor luva över huvudet.

 

Damen frågade om Sara ville hjälpa henne med en otroligt viktig sak. Sara som alltid är artig och vänlig sa såklart, Ja vad kan jag hjälpa er med frun. Just i den stunden hade hon ingen som helst aning om vad som väntade...

 

 


» Skogens förbannelse

Detta är alltså min berättelse som heter "Skogens förbannelse". Det kommer komma avsnitt då och då (förhoppningsvis ofta). Detta kommer vara ett väldigt kort avsnitt, de andra kommer bli lite längre.
Hoppas ni kommer tycka om den!
_______________________________________________________________________________________________________    ~Prolog~

Marken skakade. Löven virvlade runt. Trädens grenar skakade. Vinden tjöt. Stormen var nära.

Det panikslagna djuret sprang i rasande fart genom skogen. Grenarna piskade henne i ansiktet, men det brydde hon sig inte om. Det enda hon ville var att komma bort, bort ifrån det hemska stormen. Men hennes krafter började ta slut.
Stormen var snabbare än henne. Den kom bara närmare och närmare.
Hon orkade inte springa länge till. Djuret snubblade och gav ifrån sig ett högt skri. Paniken lyste i ögonen. Hon försökte resa sig upp, men förgäves. Nu skulle den ta henne. Det var försent.
 
 

» Haha

Jag kommer ihåg när man spelade i början och tog bilder... Asså jag har ju utvecklats supermycket när det gäller både spelandet och bloggningen. De som har följt denna bloggen sen den startade vet ju hur det var... Varje dag skrev vi "pass idag". Det är ju såå kul att läsa lixom... ;D
Bilderna var ju inte heller så fina, dels för att jag hade posteffekter och dels för att jag inte klippte till bilden. XD Man känner sig så proffsig när man tittar tillbaka på gamla inlägg.... Nä men asså jag kan ju säga att jag har utvecklats mycket under de här senaste tre månaderna.
Typ min första bild i sb... ;)
 
 

» Min fina Misty <3

 
Varje gång jag rider Mistshadow inser jag hur glad jag är över att jag valde just honom. Han är med mig i vått och torrt. Han gör ALLTID sitt allra bästa. Även om vi skulle komma sist i ett champ gillar jag honom lika mycket ändå. Misty kommer alltid finnas där för mig och jag alltid för honom.
Mistshadow4ever
 
 

» Tänkte...

Asså jag har blivit inspirerad av andra sso-bloggar till att skriva berättelser/historier. Jag tänkte påbörja min egen berättelse här på bravehorses. Jag vet inte riktigt när första avsnittet kommer ut men jag tror att det blir snart. Det är bara att börja skriva då XD
 

» Random pics XD

Lite bilder från idag:
Nu är det fpc med bästa Andalusiern. ;D
 

» Knoppat Winterchasers man :3

Kände för en förändring... Så det blev att jag knoppade Wittras man.  Jag vet inte varför men jag tycker vissa hästar ser finare ut med knoppad man. :3 Men jag ska nog kanske byta tillbaka manen på lördag för jag tycker att "orginalmanen" ser finare ut på henne.
 
Före:

Efter:
 

» Mina mål: Hur gick det?

Jag skrev ju ett inlägg på jullovet om lite mål jag hade tills lovet var slut (ni hittar inlägget här).
De här målen hade jag och så här gick det med dem (jag har strukit över dem jag har klarat);

 
* Ha minst 5000 ryktespoäng med Jorviks fiskeklubb 
* Bli gillad med Jorviks fiskeklubb - Södra avdelningen
* Ha 1500 sc (kommer nog inte hinna det XD)                      Jag hade 1500sc en gång på lovet men jag                                                                                                               köpte mitt hår så jag klarade inte det
* Levlat Wiro till level 15                                                        Han är snart i level 14 så jag klarade det nästan
* Köpa ett par rosa jeans ifrån fiskebyn                                 Jag vill inte ha de byxorna längre XD
 
 

Man kan ju säga att jag klarade hälften av målen... Men Wiro var ganska bråkig så jag har låtit honom vila mycket och håret jag köpte var jag bara tvungen att ha så...
Men jag tycker att jag klarae det ganska bra ändå. :)
 
 


» Snön är borta!

Nu är snön äntligen töat bort från hela Jorvik. Fälten är inte längre täckta av snön.
Nu börjar jag få sommarkänsla, nu när snön är borta. Det är faktiskt härligt. Tänk, man längtar ju mer till sommaren än till vintern (jag gör iaf det).
Våroutfiten kommer att vara svart och lila. Jag ska bara hitta ett passande schabrak och sen är outfiten fulländad.
Oh summer, you´re back
 
 

» Nya uppdrag!

De nya uppdragen var ju såå bra! Jag spelade slut på alla... hehe XD. Så nu får jag vänta på fler, men jag antar att det nt tar så lång tid.
I början var jag skeptisk till just innehållet i uppdragen. Jag menar, försvunna höns(?) det är ju lixom inte så spännande. Men ju längre in man kom i "berättelsen" blev det bara mer spännande. Det verkar ju inte bara vara de försvunna hönsen som är problemet...
 
Men verkligen sjukt bra uppdrag! Längtar till mer! :D
 
 

» Back to school

Idag var det skola... igen. -_-
Haha nä men ja det är ju som sagt tillbaka till skolbänken nu. Uppdrateringen kommer kanske inte vara den bästa eftersom jag ska sätt skolarbetet före sso och bloggandet. Men jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt.
 
Skit häftig uppdatering idag förresten! Måste ju bara kolla in den! :D
 
 

» Bänkar

En rolig sak hade varit om man hade kunnat sitta på bänkarna. Man kunde ju typ köpa fika på ett café och sen spara det du köper och lägga ut det på ett bord istället. Då kan man sitta där med sina kompisar och fika, mitt ute i det fria.
Det hade varit en rolig funktion tycker jag eftersom man kan sitta överallt utom på såna här bänkar. Det borde ju inte va så svårt att fixa detta eftersom de kan fixa mycket annat som helt nya hästraser och hästön. Då borde inte detta vara nåt problem alls.
 
 

» Winterchaser

Så här blev bilden jag målade av Wittra:
Jag blev ganska nöjd med den (den ser bättre ut irl än på bilden). Jag blev sugen på att måla mer så det kanske kommer nån mer teckning snart. :)
 

» Nya Bella :D

Blev helt inlove i det svarta håret efter att Moa köpt det. 110 sc men why not liksom x)
 
 

» Bilder på Wiro

Hade ju levling-runda med Wildrunner idag så tog lite bilder.
Köpte den lila blusen idag. Ska fixa ihop en lila outfit till hästarna också! :D
Bella har också bytt frisyr! XD
 

» Målar

Kände för att måla av Winterchaser. Så denna bilden ska jag måla av:
Jag ska bara måla Wittra och inte mig
 
 

» Mitt nya hår

Köpte håret i jarlaheim! Det kostade 110sc. Det är såå snyggt! :3
 

» Bloggfri dag

Idag är jag på kalas så det blir ingen bloggning från mig idag. Imorgon bloggar jag som vanligt! :)





» OMFG! 1:a :D

Nu körde jag GÅC precis och kom 1:a :D:D Låg 1:a hela loppet och vann med det :D UURDIKTIGA Lemondream <3<3
Bild med Ada :D @adapuppyheart :D
 
 

» Drömfunktionen

Min drömfunktion skulle vara att man kunde leda och longera sina hästar.
Tänk bara, man skulle kunna ta en stillsam promenad i Hollow Woods eller kanske gå ner till ml. Eller om man har en ny häst kan man ju leda den före så att man ser hur hästen rör sig och är.
Så kunde man ju longera hästen. Det kan ju typ finnas en knapp så om man trycker på den smackar man och för hästen att gå fortare. Då kunde man ju longera sina "unghästar".
 
Detta är min drömfunktion. Vilken är din drömfunktion?
 

» Caféfunktionen

Tänkte skriva vad jag tyckte var bra och mindre bra på denna uppdateringen.
 
Bra: * Man kan beställa olika sorters kakor/dricka
         * Det kommer någon och tar beställningen
         * Det finns olika sorters kakor/dricka i de olika caféerna
         * Man kan ändra kameravinkel
 
Mindre bra: * Man kan inte äta eller dricka
                     * Kakorna och drickan försvinner väldigt fort
                     * Eftersom man varken kan äta eller dricka blir man snabbt uttråkad av att bara sitta där
 
 
Som ni ser så finns det både bra saker och saker de kan förbättra. Men överlag så tycker jag att det var en roligt uppdatering!
 
 
 

» Dansaa

 
Vi regerar på dansgolvet!! Helt klart!! :D
 
Körde champ nyss och det gick baaajs!! Kom 9:a :( Men men imorgon tar vi nya tag! :D
 

» ÄNTLIGEN!! :D

Lemondream är äntligen i lvl 15! Så himla skönt och nu kan jag fokusera på lilla Frostflyer :)
 
Denna godingen ska levlas upp nu <3 :D
 
 

» We own the dancefloor ;D

Nu funkar sso igen! :D
 
Jag och Bella red till discot i fp. Vi dansade lite, fikade och skjöt raketer. Min och Bellas coola dans XD ;
 
Imorgon ska jag och Isabella ta ut våra ponnys och levla. :)
 
 

» Nåt fel med sso?

Jag loggade ut från sso för att det laggade lite. Sen när jag försökte gå in så fastnade hela sidan, det är omöjligt att komma in igen. Jag hoppas verkligen inte att det är ett alvarligt fel som tar lång tid att åtgärda!
Snälla sso, fungera!
Våran nya header, va tycks?
 
 

» Uppdaterad design!

Hoppas ni tycker om det :D
 

» Event med klubben

Idag hade Golden Tails ett klubbevent. Vi skulle åka ner för en kulle. Det var jätteroligt. Vi avslutade eventet med picknik och steves lopp.
 

» Jarls Gravvalv

Först vill jag bara informera er om att jag tänker visa hur det ser ut inuti Jarls Gravvalv. Så om ni inte vill veta hur det ser ut där inne får ni bara scrolla ner.
 
 
Om vi börjar då med soldörren (som nu är öppen). Det får man öppna när man nästan är i level 14. När jag var här inne för första gången så var jag jättenyfiken, och ville att dörren skulle öppnas. Sen då i slutet av level 13 (eller början av level 14) så fick jag äntligen se det jag hade väntat på så länge.
 
Man fick då prata med Jon Jarl (kommer inte riktigt ihåg varför man skulle prata med honom). Jag tyckte det var häftigt och bra gjort.
 
Sen kom måndörren. Om man tittar uppe i hörnet så ser man ju någon blått. Jag har länge undrat vad det är. Jag tror att det är typ druidspråk eller nåt (om det nu finns i spelet), annars är det bara tecken.
 
Så här ser det ut innanför måndörren. I taket sitter det en stor sak som ser ut som en slags lampa. Men det här rummet var inte så speciellt.
 
Den tredje dörren, stjärndörren. Jag har inte fått komma ner där än, så jag är spänd för att få se vad som finns bakom denna dörr...
 
Nu vet ni lite mer om Jarls Gravvalv (om ni inte redan visste förstås). Det här kanske inte var jätteintressant men det var det enda jag kunde komma på att skriva om.
 
 
 
 

» Levling med Wiro

Idag är det levling med Wildrunner som gäller. Jag ska köra så många lopp jag kan. Han är i level elva nu och det märks kan jag säga. Levelstapeln rör sig i snigelfart. Om loppen ändå gav typ 100 xp var... ;P
Saknar sommaren...
 

» Etta i gådc!

Jag är såå glad!! :D Jag har aldrig kommit etta där förut! Idag har jag även vunnit silver på Jsc, Mlc och Fgc! :D
En glad tjej här asså! :D
Fina Wittra <3
 

» Kommande uppdateringar :)

En sak jag tycker skulle vara jättekul och mer realistiskt är om man kunde släppa ut sin häst i en hage t.ex. under natten och sedan dagen därpå så behöver man inte ge den mat då en ätit i hagen under natten. Men man behöver fortfarande ge den vatten, kratsa hovarna och borsta den :D
 
Det tycker jag skull vara jätte kul att få i en kommande uppdatering iaf :) Hej hej SSO ;D
Men skulle inte det vara kul. Det tycker jag iaf. Det skulle vara mycket mer realistiskt att få släppa ut sin häst i en hage.
 
Tack och vi ses!
 
 
 
 
 

» Idèerna är slut..

Känner att mina idéer tar slut. Jag ber om ursäkt för det dåliga bloggandet. Ska skärpa mig. Men jag kan inte blogga med idébrist. Får försöka komma på någon nåt vettigt att skriva.
 

» Det går framåt!

Nu är Lemondream i lvl 14 och 1 enda level kvar till lvl 15!! :D
 
 

» Gott Nytt År! :D

Nu taggar vi 2014! ;D