» Klubbmedlem? Nej tack!

Det är skitsvårt att få klubbmedlemmar till en klubb. Jag har verkligen försökt att värva medlemmar men det är som att ingen är beredd att ge klubben en chans. Det är just nu bara jag i klubben. Men jag tänker inte ge upp!Nån gång hittar man ju medlemmar som verkligen gillar klubben och kanske stannar där hela den tiden man spelar sso. Det gäller bara att hitta de personerna.
 
Anledningen till att jag startade en egen klubb var att jag ville känna känslan att leda en klubb. Kunna bestämma aktiviteter, kanske klubbtävlingar och sånt. Men det var svårare än jag hade trott. Men jag är en sån människa som inte ger upp. Jag tror att jag har fått den egenskapen från ridningen (irl asså), för där kan du inte låta hästarna bestämma utan det är ju du själv som ska bestämma hur de ska göra. Det är nog därifrån jag också har fått det här ledarskapet, att just vilja leda en klubb.
Om man ska beskriva Spring Flowers Club så skulle jag säga att det är en "medelaktiv" klubb där vi ska vara trevliga mot varandra och ha roligt. Det tycker jag är det viktigaste iaf, att man har roligt och trivs i klubben.
 
Just nu söker Spring Flowers Club medlemmar!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo