» Min tid som sso-spelare

Den 2 oktober 2013 började jag spela Star Stable Online. Anledningen till att jag började spela var att Isabella tipsade mig om det. Så det var därför jag började. Om inte Bella hade börjat spela så hade jag nog aldrig hittat sso.
Jag vet inte varför jag valde den just den hästen med just det namnet, men idag är jag glad att jag gjorde det. Mistshadow är den bästa och finaste hästen jag har. <3 Jag är så glad att jag har honom.
Men iaf blev jag star rider den 5 oktober i tre månader. Jag gillade verkligen sso men jag spelade för mycket uppdrag så jag var rädd att jag skulle sluta spela bara på grund av det. Men så blev det inte. Jag gillar sso för mycket för att bara lämna det av en sån liten anledning.
Den 24 oktober skapades denna bloggen. Jag har utvecklats så mycket inom bloggandet sen dess.
Den 13 oktober blev jag LT (life time) star rider. Det var ett erbjudande på det och om man köpte det fick man
3000 sc istället för 1200. Tack vare alla de star coinsen jag fick kunde jag köpa tre hästar, Thunderstone, Silverhoof och Moonqueen.
Nu har jag 6 hästar i mitt stall. Jag ska inte sälja någon av dem för jag gillar alla så mycket. <3
 
Det var typ det som var/är tiden som sso-spelare eller iaf de viktigaste som hänt under tiden tills idag. Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg för jag har lagt ner tid på det! :) 
 
Mina hästar:
 
Mistshadow
 
 
Winterchaser
 
Wildrunner
 
 
Thunderstone
 
 
Silverhoof
 Bjuder på den failade bilden XD
 
Moonqueen
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo