» Hejdå BraveHorses...

Som ni kanske sett så ska jag och Bella ha var sina bloggar då vi vill kunna bestämma lite över våra egna bloggar, t ex som att kunna ändra design när vi vill. Bravehorses kommer att finnas kvar för att vi vill ha kvar våra gamla minnen ifrån tiden här.
 
Jag vill tacka er för att ni har läst denna bloggen, och för alla fina kommentarer vi fått ^^ Det har varit en lärorik och inspirerande resa att driva denna bloggen och jag ångrar inte en sekund att vi startade bloggen. Men, tyvärr, så kan ju inte denna tiden vara för evigt utan tar härmed slut. Jag kommer kanske slänga in något inlägg här ibland om jag känner för det.
Jag hoppas att ni kommer fortsätta följa min resa genom SSO på min nya blogg istället :)
 
Bloggutmaningen kommer att fortsätta på min nya blogg, men jag kommer inte börja om utan fortsätter där jag var förut. Eftersom denna bloggen kommer att finnas kvar så kan ni ju bara kolla in här om ni vill kolla gamla delar av utmaningen ^^
 
Ni hittar min nya blogg HÄR ^^
 
Tack för den här tiden! :D
 
 
 

» Dag 9

"Mitt favoritställe"
 
 
Mitt favoritställe är nog den västra (tror att det är den västra iaf) delen av De Glömda Hedarna. Det jag gillar är att det är så lugnt och stillsamt där, och det är inte så många som brukar vara där (tror jag), jag brukar iaf inte se någon när jag är där. Det är helt enkelt ett ställe där man kan få en stund för sig själv på ^^
Det uråldriga trädet är nog det coolaste av allt. Det är lixom fint men ändå läskigt på samma gång. Man undrar ju bara vilken roll i berättelsen den kommer spela. Jag är iaf jättenyfiken! :)
 
 
 
 

» Bravehorses splittras..

Nu har jag och Moa bestämmt oss för att gå skilda vägar och fortsätta kämpa med våra egna bloggar. Vi kommer absolut inte ta bort denna bloggen eftersom att våran historia i SSO ligger här. 
 
Moa kommer säkert skriva ett inlägg senare men ni hittar iaf min blogg på braverock.blogg.se och om ni inte orkar skriva i sökfältet. Klicka
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! :D
 
 

» Återigen...

Besviken på uppdateringen. Vill inte ha "punkinspirerade" kläder ._.
 
Tack & Hej Leverpastej
<3
 

» Dag 8

"Den tävling jag tycker minst om"
 
Oj vilken svår fråga...
 
Kaninutmaningen helt klart! Usch och fy, vilken tävling. Att man måste springa runt och jaga de där små hårbollarna (okej jag älskar egentligen kaniner, men inte dessa) i oändligheternas oändlighet! Nä usch säger jag bara...
 

» Spansk skritt!

Började tänka på ett gammalt minne när jag fick Lemondream att gå upp i spansk skritt. Det var en mäktig känsla att sitta där på ryggen och jag fick även ett kort på det som en som tränade på arenan tagit åt mig <3
 
 

» Skillnader

Asså man kan ju se lite skillnad mellan min första redigering och min andra... Jaja jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva ^^
 
Min första redigering:
Haha lyckades inte få bort de där strecken xD
Min andra redigering:
 
Så tro inte att man inte kan utvecklas, för det kan man
 

» Dag 7

"Min favorittävling"
 
 
Min favorittävling är nog det nya Gröndalsloppet (det första loppet då jag inte fått den svårare banan än). Det jag gillar med den är nog att det är mycket svängar, svåra hinder och genvägar. I början (och lite fortfarande faktiskt) så var det en riktig utmaning, faktiskt.
Men det är lixom det jag gillar med den, att den är lite speciell och utmanande.
 

» Dag 6

"Min drömhäst i spelet"
 
En hästras som jag väldigt gärna skulle vilja se i SSO är Shirehästen. Det är min absoluta favoritras ^^ Jag har drömt om en sån häst sedan många år tillbaka och hoppas att jag kommer kunna köpa en sån i framtiden (irl asså).
 
Men hur skulle de se ut då? Jag tror att de skulle se ut ungefär som en Frieser fast större och ha mer hovskägg. De borde ju vara lite kraftigare också, de kan ju inte se för omuskulösa ut ;) Haha x)
Tänk att ha en sån stor häst också, man borde ju känna sig som en kung (kanske drottning i det här läget ;)) där uppe.
 Har tyvärr ingen bild på en Shire så ni får ett bild på Thunder istället, kungen i stallet x)
 

» Airdancer "Adde"

Airdancer, den fina hästen som kom till stallet igår.
 
Namn: Airdancer "Adde"
Ålder: 9 år
Inriktning: Galopp (championathäst)
 
Allmän information om Adde:
 
Adde är en hingst med bra talang för galopp för hans snabba och långa steg. Han är inne i sina bästa år och gör mycket bra ifrån sig på tävlingar. Dock var han mycket billig av en anledning. Han har börjat bråka på uteritter och hans tidigare ägare som var ganska ung klarade inta av honom och ville sälja honom så fort så möjligt. 
Anledningen till att jag köpte honom är att jag charmades av hans personlighet och fick för mig att jag skulle träna bort beteéndet och börja ställa upp med honom i tävlingar igen. Jag hoppas/tror och vet att jag kommer lyckas med att få bort hans beteénde. 
 
Möt Airdancer!
 
 

» Foton i solnedgången <3

 
 

» Har redigerat...

igen x) (Bara så ni vet så kommer ni få se många redigerade bilder då jag precis har fått ett bra redigeringsprogram och då blivit redigeringsberoende xD)
 
Blev väldigt nöjd med denna bilden! Oftast när jag redigerar sitter jag en bra stund och pillar med bilder, förlänger svansar, man, hår och sånt. Nu har jag även provat att rotera och flytta på delar! Det gick otroligt bra tycker jag, för att vara första gången :D
 
Originalbilden:
 
Redigering:
NI FÅR INTE TA MINA REDIGERINGAR! Copyright på bilden! Tack på förhand! ^^

» Dag 5

"Mina tankar om huvudstoryn"

 
Nu har vi ju inte fått huvuduppdrag på riktigt länge, jag har läst på vissa bloggar att det var typ ett halvår sedan vi fick huvuduppdrag (jag har inte hunnit kolla upp detta själv med det låter som att det stämmer). Det är ju skamligt, att vi ska behöva vänta såå länge på det. SSO måste ju förlora massor av spelare på grund av detta, i alla fall de som har spelat väldigt länge.
Sen finns det ju de som fortsätter att spela ändå, kanske i hopp om att få nya uppdrag snart. Jag har inte spelat så länge men jag känner ändå ett sug efter huvuduppdrag. Så det drabbar väl alla som har slut på uppdrag kanske? Vissa kanske inte bryr sig så mycket om huvuduppdragen utan spelar ändå mest för att kanske levla hästar och umgås med vänner.
 
Men åter till ämnet: Mina åsikter.
Jag tror faktiskt att vi kommer få uppdrag snart... i alla fall känns det så. Uppdragen avslutas ju faktiskt med att man ska hitta några papper (typ pergament eller nåt) och uppdragen avslutades även vid Elizabeth i VD. Det blir väl antagligen så att uppdragen kommer att fortsätta där. Annat vore väl konstigt eller?
Jag hoppas att vi snart kommer få reda på var Lisa är, är riktigt spänd på vad som kommer härnäst! ;)
Pink fluffy unicorn dancing on rainbows :3
 

» Redigering

Min andra redigering :3 Är riktigt nöjd med resultatet! ^^
 

» Till Moa

 

» Redigering Frostflyer

ORGINALBILDEN:
 
RESULTATET:
ÄR VÄÄLDIGT nöjd med denna redigeringen, ja sa ju det! Övning ger färdighet! :D Och det ser man verkligen för detta är min 3:dje redigering i Gimp och redan såhär bra resultat? :D
 
DET ÄR STOR FET COPYRIGHT på denna bilden!
 
 

» Lite redigeringar ^^

Dessa har jag gjort under de senaste dagarna
Isabellas bild ^^
 
 

» Hey I just med you...

 

» Dag 4

"Min historia med Star Stable"
 
Oj, vart ska jag börja?
 
Innan jag började spela SSO så spelade jag både SSL och SS. Jag tyckte om de spelen väldigt mycket och spelade dem ganska ofta. SS har jag varvat ett antal gånger och SSL lika så. Tyvärr hade jag bara ett SS spel och tre SSL spel, så jag har aldrig fått möjligheten att testa alla.
Det fjärde SSL spelet har jag aldrig klarat faktiskt. Jag försökte köra det med min kompis men vi blev typ asrädda när Mr Sands började åka runt som en tok i sin rullstol... Så vi fick panik och råkade springa ner i nåt vatten... Haha vi totalfailade xD Så jag har aldrig klarat det spelet, men jag ska snart ;)
 
Så jag har inte bara spelat SSO utan även, som sagt, SSL och SS. SSO hittade jag faktiskt till när Bella tipsade mig om det. Sedan 3 Oktober har jag spelat SSO och har nu spelat i typ ett halvår, och längre lär det bli ^^
 
 

» Dressage

Min första redigering i Gimp och säger bara. HAHAHAHAHAH xD
 
Men men. Övning ger fördighet säger dom ju ;)
 
 

» Bilder på Wildflower "Wilda"

 

» Hmmm

Usch har inte ens lust att skriva om uppdateringen...
 
Jaa igår var det ju onsdag... och uppdatering. Om jag ska va ärlig så blev jag sjukt besviken, jag var nästan helt säker på att vi skulle få huvuduppdrag. Men det fick vi ju inte.
Återigen kommer det några mähä-uppdrag som inte har ett dugg med huvudberättelsen att göra. Jag bryr mig inte ens om att göra uppdragen. Jag fattar inte, varför tar det sån tid? Vi måste ju få hur många uppdrag som helst om det ska åtgärda detta.
 
Nä jag är bara besviken helt enkelt. Detta blev ju ett roligt inlägg...
 
 

» Dag 3

"Mitt stall"
 
Jag har ju, som sagt, 7 stycken hästar just nu. I mitt stall just nu finns 5 av dem och då är det alltså 2 stycken på hästön.
De som är hemma är: Mistshadow "Misty", Winterchaser "Wittra", Wildrunner "Wiro", Bravequeen "Queen" och Lovespot "Spottis". På hästön finns: Thunderstone "Thunder" och Silverhoof "Silver".
Misty, Wittra och Wiro kommer inte att vara på hästön så mycket, utan de kommer mest vara hemma i stallet :)
Spottis och Queen levlas så det är därför de är hemma :)
Thunder och Silver är färdiglevlade och därför på hästön, men så fort Spottis och/eller Queen är level 15 så kommer iaf Silver komma hem igen ^^ Det var så länge sen jag såg henne sist!
 
Så ser det ut just nu i stall Ponyforest! ^^ Alla hästarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» FIRGROVE CHAMPIONATET 17:00

Är en stolt ägare till en häst vid namn Sunflame som placerade sig på 3e plats i grupp 1 :)
 
 

» Min påskhäst

Såhär såg min lilla Prince ut igår. Färgerna på bilden var mina favorit färgen :*
 
 

» Dag 2

"Min starthäst"
 

Min starthäst heter Mistshadow och kallas Misty. Jag har ägt honom i 6 månader nu. Han är 7 år och av rasen Jorvikiskt Varmblod. Han är min favorithäst och har en helt underbar personlighet. Han älskar klementiner och när jag väl köper det så vräker han i sig dem x) Han är otroligt snäll och litar fullt på mig så som jag litar på honom.
 
Han är ju som sagt min starthäst och "ödesryttarshäst" (om man säger så x)). Bandet mellan ödesryttare och dess häst. Vårat band är starkt. Riktigt starkt. Och det är ju självklart att det blir så, jag har ju haft honom i 6 månader.

Det är helt otroligt faktiskt, att man kan få ett sånt band till en häst på datorn. Men ibland känns det som att det inte bara är ett spel. Det är så verklighetstroget så det känns som att man faktiskt har hästarna på riktigt. Så det är nog därför jag/man känner så.
 
 
 

» Påsk redigering

Är riktigt nöjd med denna redigering :D
 
 

» Till Bella

Har gjort en redigering till Bella :3 Hoppas du gillar den ;D
 
 

» April April!

Idag är det ju första April så SSO hade fixat så att man kunde byta färg på sin häst! Tyvärr så vet jag inte hur länge denna funktionen kommer att vara kvar, men jag hoppas att den får vara med i några dagar till! För det är ju så kul att kunna byta look ibland ;)
 
Dessa färger var mina favoriter:
 
 

» Min fina påskhare

 

» Dag 1

"Om mig"
 
Okaj, lite info om mig nu då...
 
Mitt namn är, som ni vet (eller iaf borde veta;)) , Moa Ponyforest. Jag är en glad och rolig tjej på 14 år (snart 15, mycket viktigt att veta det x)). Jag gillar att skoja och uppfattas nog lite som flummig men det är nog sån jag är, hehe ;)
Jag har spelat SSO sedan Oktober 2013. Just nu äger jag 7 hästar, och fler kommer det såklart bli.
Bytt hårstil har jag, 3 gånger. Den frisyren som kändes mest "Ponyforest" var den jag hade förut, det där långa, svarta håret. Det saknar jag faktiskt och jag kommer nog byta tillbaka till det så småning om.
Men hur som helst så är jag en trogen Star Stable spelare. Jag kan faktiskt inte tänka mig att bara sluta spela SSO - det betyder alldeles för mycket. Men någon gång kommer jag ju göra det, men iaf inte än x)
Jag har ägt 2 klubbar, Spring Flowers Club och Rain Queens Company. Tyvärr så gick det inte så bra för någon av dem, så de upplöstes.
Jag är inget direkt fan av levling men jag kan erkänna att det har blivit så mycket roligare nu när vi får mer XP! Så nu försöker jag levla så mycket det bara går :)
 
Det är väl ungefär det som finns att säga om mig. Som avslut får ni Ponyforest genom SSO:
 
Kan faktiskt sakna detta håret när jag tittar tillbaka på gamla bilder
 
 
Favvohåret :D
 
 Nuvarande hår ^^
 

» ALLISON FLOWERSTREET

Hej alla fina! :D
 
Om ni ser en Allison Flowerstreet springa runt på en häst kallad Wildflower kan ni ta och säga Hej! För det är jag ;)

Ha en bra dag :) Redan snackat med många på det nya kontot som skapades för 40 minuter sedan 8D
 
Ni får 2 redigeringar jag gjort de senaste dagarna :*
 
 

» Bloggutmaning!

Första dagen på bloggutmaningen! Detta kommer ni få veta under de 20 dagarna:
Som ni ser så är utmaningen gjord av Esmeralda Silverforce. Väldigt bra och rolig utmaning om jag får säga det själv! ^^
Första delen kommer att komma ut om en halvtimme (12.00) och kommer komma ut samma tid varje dag :)
Så kika in här då! :D
 

» Till Moa

Redigerade denna bilden till Moa <3 :D
 
Hoppas du kommer gilla den ^^
 

» En redigering

Jag blev väldigt stolt över denna bilden ^^ Det enda var att manen ser lite för tjock ut men det kan jag leva med ;)