» Berövade Dews Farm

Till att börja med vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen...
 
Berövade Dews Farm är uppenbarligen en övergiven farm. Jag var där tidigare idag och kikade runt lite.
Jag förstår inte hur man kan lämna en sån fin gård. Jag hoppas att man i framtida uppdrag få börja städa och göra det fint igen. Jag tror att det kommer komma hästar dit för det finns en anslagstavla bredvid detta stallet.
Men man undrar ju hur alla boskapsdjuren kan leva. Hönorna har ju inget att äta, korna och fåren kan ju äta gräs på sommaren men på vintern, då är ju gräset täckt av snö. Det är som att någon är där varje dag och matar dem.
Jag undrar hur länge sedan det var någon där. Jag menar, det finns ju en stig som heter bortglömda stigen!? När man hör det namnet känns det som att ingen har varit där på åratal, vilket faktiskt kan stämma.
Det kommer ju troligtvis komma hästar man kan köpa dit också. Det finns ett fint stall så hästarna skulle ju kunna stå där redan nu. Jag hoppas på att det kommer fler Andalusier... XD
 
Det var mina tankar och funderingar om Berövade Dews Farm. Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg! Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva fler liknande inlägg! :D
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo