» Mina hästar

Hade tänkt berätta om alla mina hästar i ett enda inlägg tilsammans. Låter bra va?
 
Goldprince:
När jag kom till ön jorvik för första gången i hopp om att jag skulle få ett roligt hästliv så möttes jag upp av Thomas Moorland som kom gående men en kastanje brun häst med en vit stjärn i pannan. 
Thomas sa att:
 
-Välkommen till Jorvik, Isabella. Här får du låna en häst tills vidare. 
Jag tog tag i hästen som hette GoldPrince och tittade mig nyfiket omkring samtidigt som Thomas återgick till sina "bussnies"
 
Jag satt upp på GoldPrince och tog några stapplande steg framåt i skritt. Woow! Han var stoor. Tänkte jag.
 
Efter en tid tillsammans med (som alla kallade han) Gullen kom Thomas och sa till mig att.. GoldPrince´s ägare har sett hur bra hand om GoldPrince du har och skulle kunnas tänka sig att sälja han till dig för en liten summa på grund av platsbrist.
 
Det var ingen tvekan om att jag sa JA!
 
Gullen har varit med mig all time och kommer ALLTID stå i mitt stall <3
 
Gammla bilder på Gullen och jag!!
(Ful outfit men det får ni leva me just nu ;))
 
 
Frostflyer:
Jag hade länge velat ha en ponny men aldrig riktigt orkat dra mig ner till fp för att kolla på en. När jag väl skulle tävla där en dag så hörde jag att det var något som gnäggade. Jag vände mig om och såg en liten skimmelfärgad ponny stå ca. 20 meter bakom mig och tittade nyfiket bakom sig. Där bakom ponnyn såg jag en flicka komma springandes med en grimma i handen. 
Hon tryckte på grimman över öronen och ponnyn nafsade till då det antagligen gjorde ont. Jag satt av och gick dit för att kolla vad som händer och varför hon gjorde så.
 
Hon sa till mig att
- Denna ponnyn vill ändå ingen ha så han ska slaktas imorgon.
 
Jag tyckte det var väldigt synd på en så fin ponny så jag bad flickan att få provrida. Hon sa att jag var tokig för han bara slänger av folk. Men jag ville testa. Jag satt upp i en brun murken sadel och skrittade lite. Efter en halvtimma sade jag till flickan att:
- Jag skulle vilja köpa denna ponnyn.
 
Hon tittade konstigt på mig men tillslut sa hon. Okej men han kostar 450 sc, oavsett hur dum han e så är han en rejält bra hopp ponny.
 
Jag slog till och det var så Frostflyer hamnade i mitt stall. Jag håller fortfarande på att jobba med hans beteénde men han blir bättre för varje dag som går.
 
 
Lemondream:
Jag hade länge funderat på det bruna andalusiern i vg men inte haft råd och jag sparade. Sedan crachade våran dator och den åkte in på lagning i 2 veckor. under dom 2 veckorna hann det komma 2 nya andalusier till jorvik som placerades i SB. Gissa om jag blev kär! Samtdigt under domma två veckorna hade jag nu sparat ihop min veckopeng till 800 sc. 
 
Så fort datorn kom var jag nere på gården där andalusierna bodde och kollade. En häst vid namn Lemondream (Dreams) var den första hästen som kom fram till mig för att hälsa. I det ögonblicket dog jag lite av den skönhet jag skådade. Jag kunde bara inte hålla mig utan den hästen skulle bli min. Nån timma senare tog jag mina första steg på Lemondream och nu är vi världens bästa team! 
 
 
Sunflame:
Tidigt en onsdags morgon fick jag höra att det transporterats in araber till jorvik. Jag blev nyfiken och tog ut Dreams för att rida och titta på dom nyanlända.
3 araber sprang runt lite fundersamma i sin nya hage och tittade sig omkring. Jag fastnade direkt med blicken på den palomino färgade som sprang runt.
Jag frågde kvinnan som ägde gården dom kommit till vad den vackra hästen hette och hon svarade:
 
- Det är ett sto och man kallar henne Sunny. Hennes riktiga namn är Sunflame.
 
Sedan frågade jag också om dom var till salu. Kvinnan svarade att hon hade tänkt ha dom till försäljning men bad mig komma tillbaka imorgon.
Jag gick och la mig tidigt den kvällen och funderade länge på om man skulle slå till på den vackra skönhet.
 
Nästa morgon var jag där tidigt för att kolla så den inte blivit såld. Och nej, det hade den inte. Det stod och vilade i sin lilla spilta och när jag står och tittar kommer kvinnan som äger gården fram till mig och säger.
 
- Vill du ha henne?
 
Jag hade ju funderat under natten och kommit fram till att jag ville faktiskt ha henne. Och kvinnan sa att jag kunde köpa henne för ett väldigt dyrt pris då dessa hästar hon fått hem kommer från en väldigt fin stam.
Eftersom jag hade bra betalt i veckopeng så hade jag råd och senare transporterades Sunny hem till mig <3
 
Ni är bäst om ni orkade läsa :D <3
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo