» Mina hästar

Jag gör som Isabella och skriver varför jag köpte de hästar jag köpte. Hoppas ni orkar läsa detta långa inlägg. ;)
 
Mistshadow:
Om vi backar tiden till ca tre månader tillbaka så fick jag en sköthäst, Mistshadow. Jag skulle ta hand om honom ett tag medans hans ägare var på en stor tävling i ett annat land.
Det klickade direkt mellan mig och Misty, som han kallas, redan från första steget med varann. Vi blev bättre och bättre och kom allt mer närmare varandra.
När ägaren kom tillbaka såg hon oss träna en dag och hon bestämde sig då för att sälja Mistshadow till mig. Hon hade redan en tävlingshäst så hon behövde inte Misty. Jag köpte honom såklart och nu, efter ca tre månader, är vi ett oslagbart team. Han kommer aldrig lämna min sida och jag aldrig hans. <3
 

Winterchaser:
När jag såg den stora vita Andalusiern på Vingården var jag helt förälskad och köpte den så fort jag hade råd. Hon var ståtlig och vacker och med sina stora steg och energi såg jag att hon skulle passa perfekt för hoppning. Baronessan, som ägde Winterchaser, sa till mig att hon hade tänkt utbilda Wittra i dressyr men sa att jag fick göra som jag ville med henne.
Bara någon dag efter att jag hade köpt Winterchaser hade jag min första hopplektion med henne. Hon bokstavligen flög över hindrena. Hon hade sån energi på hoppbanan, det var verkligen hennes rätta element.
Nu är Wittra en färdigutbildad hopphäst och den bästa av alla hopphästar! <3 
 
 
Wildrunner:
När jag var på paddockön en dag och tittade på hästar såg jag en liten och söt ponny. Kvinnan som ägde honom sa till mig att han inte var inriden och att han var en riktig buse, full av energi. Wildrunner såg på mig med sina söta ponnyögon och jag kunde ju inte göra annat än att köpa honom.
När jag senare började träna Wiro blev jag ganska ofta nästan avkastad när han bockade och stegrade helt plötsligt. Men jag gav inte upp utan fortsatte att träna honom. Han blev lydigare för varje dag och nu är han jättelydig och lyder min minsta vink. En fantastisk ponny, det är vad han är. <3
 
 
Thunderstone:
Steve kom en dag fram till mig och frågade om jag var intresserad att köpa en dressyrhäst. Eftersom jag ville ha en dressyrhäst följde jag med honom för att titta på den.
När vi kom fram till en hage såg jag tre Friesrar springa runt. Steve pekade på en Frieser som skiftade lite i brunt. Han sa att den hette Thunderstone och hade en påbörjad utbildning i dressyr. Jag tänkte en stund. Jag hade gott om sc och jag behövde en häst som lämpade sig för dressyr, så vad hade jag att förlora?
Samma dag kom Thunder till mitt stall. Jag började dressyrträningen dagen därpå. Han var lydig och kunde ändå ganska mycket.
Jag håller fortfarande på att utbilda honom men jag vet att en dag kommer han vara en dressyrstjärna. <3
 
Silverhoof:
En dag när jag red runt i FP sprang James fram till mig. Han frågade om jag "akut" kunde ta en häst som hade blivit vanvårdad. Han sa också att han inte hann ta hand om den. Jag åtog mig självklart uppgiften och tog Silverhoof till mitt stall. De första dagarna tog jag mest hand om henne. Hon var i början jätterädd och stressade för minsta lilla.
Först efter en vecka vågade jag ta en ridtur på henne. Hon började med att bocka men efter ett tag, när hon hade fått ur sig all energi, lyssnade hon på mig.
Dagen därpå provade jag att hoppa Silver på ett litet hinder. Hon hoppade högt över och slog nästan aldrig i någon bom.
Silverhoof håller också fortfarande på att utbildas men hon kommer att bli grymt bra inom hoppningen. <3
 

 
Moonqueen:
Jag har ridit Queen sen en tid tillbaka men jag har inte ägt henne själv. Elizabeth, som ägde Queen, såg våran utveckling tillsammans. Jag var med i en tävling innan jul med Queen och lyckades väldigt bra. Queen som inte gillar att hoppa annars tyckte det var roligt vilket jag tyckte var roligt. Elizabeth såg detta och bestämde sig för att sälja henne till mig. Jag tackade såklart ja och dagen efter stod hon i mitt stall.
Jag har ju 6 hästar så jag hinner ju inte rida alla varje dag men jag försöker rida henne så ofta jag kan.
Hon är en fantastisk dressyr OCH hopphäst, hon och jag kommer att gå ännu längre! <3
 
Detta var alltså alla mina hästar. Hoppas att ni orkade läsa! :D
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo