» Min dag

Igår var jag en hel dag på Göteborgs Horse Show. Det var superroligt! Det var hoppning typ hela dagen (älskar hoppning) så det var riktigt kul! Vi var där till kl 23 och var inte hemma förens kl 00 ungefär. Så jag fick vara ledig från skolan isag till kl 12 för då åkte jag in till skolan.
 
Jag var i SSOs monter och kollade runt lite. Jag satte mig lite snabbt och spelade, de hade datorer uppställda så man fick spela lite. Jag tog klistermärken (hehe) och en värdekod som jag använde imorse, som det fanns 200 sc på. Typiskt nog tog jag bara en kod, så det är inte säkert att koden funkar två gånger. Jag insåg sedan att jag ville ha en kod till Monique också men då var vi typ hemma x). Men jag får bara hålla tummarna för att den funkar två gånger.
 

» Lovespot <3

Hade helt glömt bort att lägga ut bilderna på Spottis som jag tog redan första dagen jag hade henne. Men här kommer de nu iaf, lite sena men fina ;)
 
Varning, bildbomb!
 
 

» Hejsan hoppsan!

Idag kommer jag inte kunna blogga pga att jag inte kan (anledningen får ni imorrn). Jag har iaf fixat ett tidsinställt åt er som kommer runt 12 tiden. Vi får la hoppas att Braverock bloggar lite så det nt blir helt tomt här ;)

See ya tomorrow! ;D

Gammal bild

» Dagens uppdatering!

 
Min kommentar: Det är ju inte så kul att få mer dagliga uppdrag och särskilt inte när uppdragen bara ger 1 shilling... Det är faktiskt riktigt snålt! Det enda som var roligt var väl att man kunde få ett till lopp. Men då måste man göra ryktesuppdragen och det har man ju ingen lust med...
Kläderna var hyffsat snygga, kommer kanske köpa nåt därifrån nån gång.
Det var kul med att man får nya uppdrag också, det ser jag fram emot att göra.
Najs att de har gjort hästön billigare också, nu kanske min ponny ska få sig en semester...
Jag vet inte vad överraskningen är... det ska bli kul att se. Jag hoppas iaf att det är något positivt.
 
Bra uppdatering över lag så den får 3/5 poäng av mig. :)
 

» Åh så kul!

Vi hade mer besökare än vanligt igår, vilket såklart är jättekul! Vi hoppas att ni kommer fortsätta läsa denna bloggen, det skulle vara superkul :)
Vi ska göra vårt bästa för att hålla bloggen så bra och uppdaterad som möjligt. Om ni skulle vilja läsa om något så kan ni bara skriva en kommentar. Vi uppskattar alla idéer vi kan få!
 
Jag hoppas ni uppskattar allt jobb vi lägger ner, som jag uppskattar att ni läser det!
 

» En härlig skritt tur <3

Såg att det var Mlc så jag tog ut Mistshadow så han skulle få sträcka lite på benen. Vi skrittade hela vägen från Steves till Mlc. Det tog faktiskt en stund (haha typ 10 minuter xD) men det var det värt.
 
Det märktes att vi hade värmt upp bra för han var jättefokuserad och snabb. Han höll sig i täten hela tiden och lyckades sprina förbi de andra. Tyvärr blev det ingen vinst trots att han var så bra, men det blev i alla fall en silvermedalj och det är jag ändå supernöjd över. Han kämpade på bra idag, min Misty, han är verkligen värd alla kramar han fick <3
 

» Hur går det för Silverhoof?

Jo, idag gick det faktiskt bättre. Jag tror att det kan vara så att eftersom hon hade dåliga erfarenheter från hennes tidigare hem så har hon lätt för att lixom falla tillbaka till hennes gamla vanor. Det kan ha blivit så att hon har blivit lite utarbetad och därför gnällig. Men nu, efter två dagars vila, så har hon faktiskt blivit markant lugnare. Men då vet jag vad jag ska göra nästa gång hon blir så här. Jag kommer inte ha hemma henne mycket eftersom hon är fullevlad så kan hon ha lite semester istället för att bara stå hemma.
 
Veterinären ska fortfarande komma och titta på henne för säkerhets skull, men vi har bokat om tiden så hon kommer någonstans i slutet av denna veckan till början av nästa vecka. Jag vill ju att Silver ska vara frisk och må bra när hon kommer till hästön.
 

» Skogens förbannelse

Jag insåg att det inte hade kommit några avsnitt av berättelsen på länge, så jag slängde ihop ett kort avsnitt. ;)
_______________________________________________________________________________________________________
 
~Del 5~

Nästa dag var Jessy uppe tidigt. Hon hade gått ner till stallet och höll på att göra i ordning Mirabella. Hon borstade henne noga och kollade över henne så att hon inte hade några skador eller sår. Lyckligtvis hittade hon inget så hon började sadlade henne lugnt.
Egentligen var Jessy rädd, väldigt rädd. Tankarna började snurra i huvudet på henne. Tänk om hon skulle misslyckas? Eller kanske inte ens hitta dit? Vad skulle hända med världen då? Jessy kände paniken komma krypande. Hon motade bort den.

- Nej! Utbrast hon. Jag ska inte misslyckas!

Mira frustade och vände huvudet mot henne. Till Jessys stora förvåning så nickade Mira, precis som om hon hade förstått vad hon sa. Jessy slog armarna om Mira som såg ut att njuta av uppmärksamheten.

- Vi ska klara detta. Tillsammans!
 
 

» Morrn Morrn

Hatar mornar... Man är ju alltid så trött x)
 

Idag har jag levling inplanerat för Silver. Hon fick två dagars vila, så nu ska hon nog vara redo för att levla igen. Veterinären kommer om bara några dagar, så jag hoppas att jag har fått upp Silverhoof i level 15 innan dess.
 
Annars då? Jag kommer missa event idag p g a läxor (hehe, missar typ eventet varje tisdag oturlgt nog) och hoppas att Silver går upp i level 14. Aa, det är typ det som händer idag.
 
Tjohej x)
 

» Halloj!

Idag har jag inte spelat särskilt mycket sso, var bara inne en stund för att ha event.

Eventet gick jättebra, vi red runt, fikade, hade frågesport, och mycket mer. Jag själv tyckte att eventet var jättekul, och jag hoppas att medlemmarna uppskattade det lika mycket som jag gjorde ^^




» Mitt stall!

Såhär står hästarna i mitt stall:
 
Från vänster till höger:
 
Bästaboxen: I min favvo box står alltid den häst som jag rider mest (den jag levlar mestadels) alltså står just nu Roserain i den boxen <3
 
Stora boxen: Till mina 2 stora tjejer, (Vänster) Angelspirir (höger) Lemondream :) Båda kollade så sött in i stallkameran som sitter uppe i vänstra hörnet av mitt stall <3
 
Lilla boxen: I den lilla boxen står min fina Sunflame och min goding Frostflyer. Det är dom minsta hästarna och alltså står dom i den lilla boxen ^^ <3
 
 

» Uteritt till äppellunden

Kom in i stallet imorse och såg bara rufsiga huvuden som stack ut ur boxarna x) Roserain var piggaste och började banka för att få komma ut. Jag bestämmde mig för att rida barbacka till äppellunden och satte på henne ett träns.
 
Vägen dit gick jätebra men väl i äppellunden tog hon 1 bocksprång för att det var så många äpplen överallt antar jag xP
 
 

» Godnatt

Imorgon kommer det nästan inte vara någon uppdatering alls från min sida men har ett inlägg på inställt till er från mig iaf :D
 
Roserain <3
 

» Jag Jamie och Mollysanra har den DÅLIGASTE humorn i världen xD

Kolla bara, man kan ju höra vårat gap flabb ända till månen!! Seriöst sitter och skrattar ihjäl mig här hemma!!
 
Vi har hålt på i 1 tim och 30 minuter nu med att flabba xD
 

» Roserain bilder

När jag var ute på en liten tur med Rose så såg jag Pi som var ute på promenad utandför sitt träsk. Hon märkte att det var jag och sken upp :)
 
- Jag ser att du har en ny häst där :) Väldigt ståtlig :D
 
- Visst är hon. Sa jag. Men jag behöver lite kort på henne men kan inte ta det själv när jag sitter på :)
 
- Men det kan jag göra :) Vart ska vi ta dom då?
 
- Stallet ^^ Sa jag x)
 
Ja, så gick det till när Pi skulle ta kort på mig, hahahahah!!
 
Här kommer iaf bilderna på skönheten! <3
 

» Roserain

Starcrush har kommit hem!! Denna hästen är verkligen en dröm och har några bilder :)

 

Snabb info:

Namn: Roserain, Rose ^^

Ålder: 8 år

Inriktning: Hoppning

Färg: Vit

Personlighet: Har haft henne i dryga 5 timma nu och hon har inte visat så mycket sidor av sig själv ännu. Det ända jag kan säga om henne är att hon är mycket nyfiken och lite känslig av sig så minsta lilla touch mot magen och hon går fram. Hon är en enmanshäst och hatar när hon måste skifta mellan olika ryttare. Därför är det bra att hon hamnade hos mig också då jag vet att det bara är jag som kommer rida henne.

 

Allmän info (träningar, tävlingskarriär m.m) ::

Träningstanken med Rose är att ta många privatlektioner nu i början så hon får upp självförtroendet mer och sedan börja tävla med henne i lätta klasser så som LC och sedan gå uppåt mer och mer tills vi slut står inför starten i msvb!!! :D

 

Hoppas ni kommer vilja följa min och Rose´s utveckling som ni bara kan följa HÄR på bloggen :D En mycket stolt hästägare till Rose är jag :D

BILDER PÅ HENNE KOMMER I ETT ENSKILT INLÄGG SEDAN


» Vad är det med Silverhoof?

Jag vet inte riktigt vad det är med Silver, hon har inte varit sig själv på senaste tiden.
Hon har återgått lite till sina gamla "vanor" att bli rädd lätt och sånt. Hon har hoppat till för stenar, bilar, träd, ja nästan allt. Jag börjar bli lite orolig för henne.
Veterinären ska komma om ca en vecka och kolla på henne så får jag se om hon har ont eller om det är nåt annat. Tills dess ska jag fortsätta levla henne och försöka träna bort detta beteendet igen. När hon har kommit upp i level 15 ska hon få en välförtjänt semester på hästön. <3
 

» Safir <3

Nu har jag skaffat en inriktning för Sapphirespirit! Det fick bli western eftersom det finns i princip bara western-grejer i ML och FP. Så det blir en del sparande. Jag köpte ett träns i FP som passade perfekt med en sadel i ML.
 

» Starcrush eller något annat namn

Vet inte om det blivit fel i Sterres papper men ägaren ringde och sa att hennes namn egentligen är obestämmt och att jag kommer att få bestämma det själv så fort hon är min :3
Var inne igår kväll och pratade och skojade lite med Nadia från klubben :) trevligt trevligt <3
 

» Framtidsplaner

Tänkte att det kunde vara intressant att få veta lite om mina framtidsplaner. Framtidsplaner är ju alltid roligt, så därför skriver jag lite om mina framtidsplaner för mina hästar. :)
 
Mistshadow: Misty, min favorithäst och starthäst <3
Eftersom han är min startis och har inriktningen allround så kommer han bara vara ridhäst. Han är lugn och stabil i alla lägen. Han är redan min bästa häst så jag har inga direkta framtidsplaner för honom. :)
 
 
Winterchaser: Wittra, den otroliga hopphästen. <3
För henne har jag ganska stora planer. Vi ska tävla i hoppning på hög nivå och köra champs som ska vi lyckas bra med. Hon är ju redan en superbra hopp- och champhäst men vi ska försöka träna och tävla lite oftare. Hon har sånt otroligt driv som jag verkligen beundrar. Så fort hon får syn på ett hinder så kastar hon sig fram mot hindret. Det är ganska svårt att få stopp på henne faktiskt. ^^
 
 
Wildrunner: Wiro, den "vilda" ponnyn <3
Han har ju också inriktningen allround men jag planerar att byta den till terrängritt. Han gillar att vara ute i skogen och hoppa lite småhinder. Eftersom jag inte har bytt inriktning förrens nu, så har jag inte riktigt hunnit träna honom i terräng så mycket. Men jag kan redan nu säga att han är jätteduktig.
 
 
Thunderstone: Thunder, den ståtliga Friesern <3
Han är tyvärr inte i mitt stall just nu, utan har fått en liten semester på hästön. Men dressyr inriktningen passar honom perfekt. Planerna är då att börjar tävla med honom på hög nivå. Han har kapacitet men kan behöva lite hjälp på vägen.
 
 
Silverhoof: Silver, den hoppglada hästen <3
Hennes inriktning är ju hoppning. Hon har fortfarande mycket kvar att lära men hon är inställd på att lära sig. Hon lär sig fort så jag tror inte att det kommer ta så lång tid. Men planen är då att börja tävla henne, först på låg nivå och sedan högre upp i klasserna.
 
 

Bravequeen: Queen, den underbara Andalusiern <3
Hon är en superfin Andalusier med inriktningen dressyr och lite småhoppning. Hon är Baronessans häst som jag håller på att utbilda. Queen har en tvilling som Bella tränar, som kallas Angel. Tvillingarna har samma inriktning vilket man förstår mycket väl. De passar så bra ihop helt enkelt.
För några dagar sen sa Baronessan att jag och Bella skulle få en överraskning som uppskattning för det jobb vi lagt ner på hästarna. Undrar vad det kan vara? :o ;)
 
 
Lovespot: Spottis, den känsliga Araben <3
Hon har inte fått någon inriktning än och jag vet faktiskt inte vad som passar henne. Jag funderar på western men jag vet inte riktigt vad som passar hennes temprament och personlighet. Jag behöver lära känna henne lite mer och hinna jobba med henne. Hon är ganska "skygg" också så det försöker jag jobba bort innan jag börjar med någon avancerat.

» Framtidsplaner //Braverock

Tänkte skriva av mig lite nu om mina framtidsplaner :D Kommer skriva om alla hästarna då jag har en plan med alla! :)
 
 
Goldprince: "Gold" som han kallas göttar sig just nu i en grön härlig hage med hästkompisar där han går på vårbete. Jag lät Gold åka då han presterat bra på tävlingar det senaste och varit med ett bra tag nu så han förtjänade att stå på betet. 
När han kommer hem så kommer han att sättas igång med hoppningen lite smått för att komma iform. Efter det kommer vi att ta lite privat lektioner sedan fortsätta med träningen på egen hand för att fortsätta hålla formen på han.
 
 
 
Frostflyer: "Frosty" är nu den häst som är ute mest av hästarna i stallet, han håller på att tränas upp och jag tränar just nu på gallopp med han så att han ska bli lite snabbare så han kan vara med och prestera bättre på tävlingar.
 
 
Lemondream: "Lemonad" är en häst med myycket kapacitet och är en utmärkt terräng häst då hon har mycket spring i benen och är ovanligt smidig för att vara en stor häst. Med henne har jag planen att satsa mer på terrängen och hoppningen då jag vet att vi kan gå långt! Efter Frosty kommer hon att sättas igång lite och efter hand kommer vi köra på lite hårdare för varje vecka som går! :)
 
 
Sunflame: "Sunny" är ett försiktigt arab sto men hoppar gärna hinder när hon väl får chansen ^^  Hon är en ganska känslig häst fast det hänger ju med i rasen då Arabiska Fullblod är känsliga i sig när det gäller hjälperna. Med henne är planen att satsa lite mer på hoppningen men ta om det från grunden så hon får lära om sig nu då hon mer än gärna drar iväg så fort hon ser ett hinder, stort som litet, haha ^^
 
 
Angelspirit: "Angelina" är ett nyfiket andalusier sto med härliga steg som kan utvecklas långt inom dressyren, eftersom att hennes pappa var en berömd dressyr stärna i sina dagar. Hennes mamma var även ett mycket fint avelssto och det är nog efter henne som Angelina blivit så bra byggd i kroppen. 
 
Planerna med henne är att vi ska träna lite mer inom dressyren men inte köra på helt :) Har ju trots allt bara lånat henne av barronessan för utbildning men barronessan sa för 2 dagar sedan att hon hade en överraskning till mig och Moa. Undrar vad det kan vara!?
 
 
Snowcrush: "Sterre" som jag har sett henne är en myyyyyyyycket bra hoppnings häst, så kommer satsa sjukt mycket på Sterre för jag vill verkligen att hon ska få visa sina kunskaper! Planerna med henne är att ta ganska många privatlektioner inom hoppningen men även tävla lite i dressyr då hennes ras är "specialister" inom den grenen men Sterre är väldigt speciel då hennes bästagren är hoppning?! :)
 
Har ingen bild och ni vet inte vem det är så, hold on! ;) Imorgon mah ladies and boy´s ;D
 
 

» Avslöjning

Hästen som kommer levereras hem med transport hem till mig imorgon är en vit dröm på 8 år med mycket spring i benen och hoppkapaciteter till 1000%. Denna häst har gjort ett antal tävlingar och är i sina bästa år och förvärnadsvärt billig. Bara 590 sc :) Men det ska bli en dröm att få ha denna hästen och eftersom min plånbok har blivit mer öppen på häst och klädköp så hade jag råd med denna UNDERBARA hästen!
 
En ledtråd: Hästen heter Starcrush och är ett sto!! Kan det bli mer perfekt? <3
 
Så länge får ni en bild på mig och Sunny, mah soulmate <3
 
 
Gissar du rätt på vilken häst som står i mitt stall redan i morgon på morgonen (runt 10) så får du din blogg länkad i länk listan :D
 

» Gamla bilder

Har inget att skriva just nu så ni får lite gamla bilder istället. ;)
VARNING FÖR BILDBOMB!!!
 
 

» Mhmhm

Mitt mål idag var att få upp Silverhoof till level 13. Men det gick minsann inte. Det saknades typ tre-fyra lopp. Ahapp, det var ju typiskt. Hon får väl bli level 13 imorgon då.
 
Snygga hästar som kom igår, men tyvärr (eller jippi för min sc-plånbok x)) så var det inte någon Moa-häst. Jag har börjat fundera på att köpa den svarta skäcken i Marleys (kommer inte ihåg namnet) eller den bruna Oldenburgaren i FP... Men just nu är jag inte ute efter någon häst (ytterligare en sak som är bra för min sc-plånbok xD) så det kommer inte någon häst på ett tag.
 
Blandade bilder på Silver:
 
 
 

» I full fart med levlingen! :D

Levlar min lilla ponny plutt som kommer att få en VÄLFÖRTJÄNT vila på hästön när han når lvl 15 :D
 
Han har snart nått lvl 12 och år mycket duktig och ser frammåt hela tiden utan att bråka idag, men man vet aldrig hur han är imorgon ;)
 
 

» Nu är araberna PERFEKTA! <3

Jag får crazyness på denna manen!! Den är GALET fin *.*
 

» Woop Woop!! <3

 
Min kommentar: PERFEKT <3 Älskar araberna och Selle Françain är ju en vit dröm <3 Dom hade ju utökat stallet i Vingården så detta är inte direkt en överraskning att det kom nya hästar x)
 

» Photoshoot med min Soulmate <3

 
 

» Smart bells

Mitt ljud på datorn slutade hheelltt mystiskt fungera och jag gick med datorn till vaktmästaren som startade om datorn och sedan fungerade ljudet!! (FACEPALM x200) Jag sa till vaktmästaren bah: Omeh, jag startade om datorn när ljudet slutade fungera. Tror jag.. xD Men antagligen gjorde jag inte det xP
 
Jaja, nu fungerar ljudet igen och jag kan spela SSO med LJUD igen xD (Vi får macbook airs på skolan när man börjar 7:an så jag spelar på den) :D
 
Ha det gött :D
Bjuder på en IRL bild på mah self!

» Araber som dressyrhästar?

När man rider i kort gallopp med araberna kröker dom fint på nacken men inte så det blir rollkur och det är ju bra :) Utan dom kröker fint på nacken och ser ut som en mycket fin dressyrhäst i detta skede :D
 

» Hejdå Thunder <3

Igår fick Thunderstone åka på liten semester till hästön. Det kändes som att vi hade glidit ifrån varann lite så jag skickade iväg honom, mest för att han bara står i sin box och för att jag måste längta lite efter honom. Man brukar ju inse hur mycket man gillar hästen när man har varit ifrån den ett tag. Det blir ju extra roligt att ha den då.
 
Kommer sakna min fina Thunder, men han får troligtvis komma tillbaka när Silver är level 15, om längtan efter honom inte blir för stor då. <3
 

» Info om Lovespot

Smeknamn: Spottis
Ålder: 6
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Sto
Level: 2
Favvogodis: Morötter
Personlighet: Försiktig och tillbakadragen
Mankhöjd: 140 cm
Inriktning: Allround (just nu)
 
Lovespot är ett känsligt sto av rasen Arabiskt fullblod. Hon är väldigt försiktig av sig och har svårt för att lita på människor. Det gör att hon är väldigt tillbakadragen. Hon är ganska lättskrämd också, hon blir rädd för saker som bilar och höga ljud.
Spottis kom till mig därför att James i FP inte kunde ta hand om henne mer då hon var för svår att hantera. Man märkte redan första dagen att hon var mycket lugnare med mig och det är nog för att jag också är lugn när jag hanterar hästarna.
 
 

» Skola x(

Sitter i skolan och bloggar från skoldatorn, jaja får la logga in på star stable lite på datorn för vi har rast till 12 nu.
 
Så jag loggar in en liten stund nu så vet ni det ;)
Hellu
 

» Hej and sry

Idag har jag glömt av att blogga och ursäktar mig för det :P
 
Lite nyheter från idag,
 
* Haft en mycket lyckad hopptävling med min fina klubb Queen Foals <3
 
* Jag är i lvl 15!! :D Har gjort massa uppdrag och börjat med sprickor och så :)
 
* Blev poppis med druiderna och åkte till Dark core en 2:a gång ^^
 
* Levlade Frosty som kom till lvl 11 :)
 
* Skickat Goldprince till hästön. Men "Gullen" som han kallas kände jag att det bara var tråkigt att han bara stod i stallet och nästan aldrig hade något att göra. (Han är min starthäst)
1. Han har ingen rasbonus så andvänder honom nästan aldrig på champs.
2. Rider på dom hästarna jag levlar mest så han har inget att göra då heller.
 
Så han fick ta en budget semester och ska se om han står i stallet inom en vecja någon gång igen ;)
 
 
Mysigt va elleh ;)
 

» Hahah XD

Den inringade gubben är min bror som hoppade från det höga berget. Själv stod jag och tittade på från stranden. Haha XD
 

» Inlägg önskar av mina egna medlemmar <3

Detta inlägg önskades av mina fina medlemar i min egna klubb :D
 
Att logga in varje dag och veta att man inte har några uppdrag är tråkigt men att veta att man loggar in till tjo och tjim och "Hej Isse" "Hej Isse" gör saken myycket roligare. Mina medlemar betyder otroligt mycket för mig och jag tror att denna klubben kan slå på stort om man bara ger den en chans, men även om den inte gör det så älskar jag er lika mycket ändå <3
 
Gamla som nya medlemar, same shit ni är så otroligt mycket värda ändå!
 
Hoppas ni stannar till klubbens slut!! :D <3
 
Bilder från en dressyr träning med klubben som vi hade (tror det var) 2-3 dagar efter den skapats <3
 

» HAHAHAA XD

Skulle ta ett kort på Lovespot och så kom Bella in i bilden. XD
 

» Woopsie

 

» Bloggar ni kan läsa hela dagen lång

Här är mina favvo bloggar jag läser every day! :D

http://snowgaze.blogg.se/
 
http://starstableworld.se/
 
http://snowhill.blogg.se/
 
http://monokerus.blogg.se/
 
Dessa bloggar är värda att ni tittar in :D
 

» Inte mycket görs, nä nä!

Bara nu för att man ser alla andra som byter hår blir ju jag också sugen på det! Men nej! Jag ska stå emot för utan mitt hår så blir det ingen Isabella Braverock nästan ;P 
Nej men jag tycker jag passar i det :) Själv tycker jag det ser konstigt ut om man har haft ett hår i några månader och byter till ett helt annat. Så när jag bytte hår till det jag har nu var jag otroligt glad men tyckte det såg förfärligt konstigt ut, men nu så kan jag inte se mig i något annat xP

Hihi <3

» Dagens att göra:

1. Göra druid uppdrag (Har snart rykte poppis ;D)

2. Försöka göra alla blåa uppdrag

3. Levla Frosty till lvl 11 ^^

 

Vill ni träffa mig någonstanns och kanske gå på picknick? Breva då (Isabella Braverock) på spelet så träffas vi :D

 Från min instagram @isabellabraverock Följ gärna :D
 

 

 


» Sparar

Sparar febrilt till dessa 2 par ridbyxor. Love them!!
 
Båda finns i fiskebyn ^^
 
Köpte en ny hjälm nu också som jag älskar! Bild kommer idag på dagen ;D JA för du är det ju natt ;)
 

» Caitlin´s blogg :D

http://cappleheart.blogg.se/
 
LÄS :D
 

» I see the light!

 
 
 

» Här står det still

Sitter i tv soffan här hemma och fixar lite med klubbsidan. Tycker den har blivit väldigt bra och det har ramlat in 3 ansökningar redan :) Kul kul!
 
För ett par dagar sedan tappade jag lusten att spela och bara sprang runt i sgb och fjantade. Men nu har jag fått massa nya ideér och är spel sugen! :)
 
Ser fram emot söndag och måndag med min klubbish!
 
Söndag: Hopptävling i ridhuset :D Känner på mig att det kommer bli kul! Alla medlemar i Queen Foals gå in HÄR och träna på banan! :D
 
Måndag: På måndag är den Queen Foals första klubbmästerskap! :D Alla Föl! Gå in HÄR och läs :D
 
Se ya ;D
Mitt allt <3
 

» Asså förlåt

Urusel bloggning, jag vet. Men har varken haft någon blogglust eller spellust. Känner att jag måste ha något som drar mig tillbaka till SSO igen...
Jag har planer på att köpa en ny häst, men jag vet nt riktigt, de har ju gjort vg´s stall större så det kanske kommer fler hästar dit snart? Då vågar jag nt riktigt köpa eftersom jag kanske vill ha nån av de hästarna som kommer. Just nu är jag inställd på att köpa en Arab faktiskt, jag är nt lika sugen på den gråa Andalusiern längre.
 
Jag har börjat spela Minecraft igen förresten, spelar lite med brorsan. Det är riktigt kul att spela igen, jag har faktiskt saknat det.
Silver kom upp i level 12 idag. Yay! ^^
 

» Nöjd

Kom 1:a på fpc med Lemondream :D Duktiga häst :)
 
 

» Onsdaaag

Och det betyder att det är ännu en uppdatering! Servern är fortfarande nere så vi får se om träningen kanske blir lite flyttad... Jag kan inte ha träningen senare än typ fyra egentligen för att runt fem-tiden är jag upptagen.
Jaja, jag får väl sitta här och checka av hela tiden och se när det går att gå in igen. Snälla SSO-teamet, skynda er! ;)
 

» De utlovade bilderna

Som utlovat så ska ni få bilderna från igår. Jag tror nt att jag behöver säga så mycket mer faktiskt, jag låter bilderna tala.
 

» Aaah!

Jag är så sugen på att köpa en nya häst! Men jag har bestämt mig för att vänta med att köpa en till minst två till av mina hästar är fullevlade... Äsch jag får la vänta då. Jag är inte heller så sugen på att ha mindre än 100sc som jag kommer ha om jag köper hästen nu. Åh så svårt det är att välja känner jag... Men jag måste hålla det jag sagt, jag ska iaf levla klart Silver och Thunder. Det är typ 6-7 dagars levling kvar för dem vardera så om ca 2 veckor kommer jag ha min häst.
 
Hehe kanske lite meningslöst inlägg men bloggidéerna = noll just nu
 
 


» Dagen!

Ursäkta för uppdateringen idag, jag har inte haft tid att spela eller blogga. Mitt på dagen var jag hos tandläkaren (hade jättefina tänder :D) och sedan på kvällen var jag och red. Vi hade hoppning idag och min häst ville nt hoppa... Haha hon stannade ganska ofta men jag ramlade iaf inte av nån gång x). Men i slutet av lektionen fick jag igång henne ordentligt så hon sprang runt i full galopp... eller ja.. nästan iaf XD. Så nu ska jag på hopplektion på fredag och titta på lite frihetsdressyr också, det ska bli riktigt kul :D.
 
Tog några superfina bilder på Thunderstone men de får ni se imorgon ;D Här e en sneak peak;
 
 
 

» Nattlig uteritt <3

FÅR ALDRIG NOG AV NATTEN <3
 
Natten är den bästa tiden som finns att spela sso på :) Och när man inte kan sova? Vad gör man då x)
 
Lemondream är som jag och älskar natten. Hon får verkligen sprutt i benen och springer faktiskt dubbelt så fort som på dagen. (Och jag menar det)
Det var en härlig tur så här på nattens timmar.
 
 

» Dålig update här från mig

Skriver mycket känner jag x)
 
Lite uppdaterade saker från idag!!
 
- Jag har skapat en klubb vid namn Queen Foals! Jag har fått in ett par riktigt fina medlemar och tackar Rose för den fina headern till klubb bloggen!! Du äär sjukt duktig :D <3
 
- Frostflyer är snart i level 10
 
Vill du gå med i Queen Foals? Då måste du vara i level 6+ och vara trevlig och lätt att prata med, då blir det bäst för alla :D
 
Ha det gött! <3
 
 

» Bomövningar

Tränade Silverhoof lite med bommar, för det är viktigt att hon kan gå som jag vill över bommen. Hon hade jättelätt för detta och märkte knappt bommen. Jag kom ihåg när jag köpte henne, då kunde hon knappt gå i närheten av en bom. Men nu är hon så hoppglad så jag vet inte vad x) Det är riktigt härligt att se :D
 

» Topplista

Jag tänkte att det kunde vara lite kul att göra en topplista över de hästar som kanske kommer hamna i mitt stall i framtiden. Eftersom jag redan vet att jag kommer köpa den gråa Andalusiern så finns inte den med på topplistan. Jag har två hästar under varje nummer och då menar jag att jag kanske köper en av dem.
Så här ser listan ut:
 
1. Först har vi då de urgulliga ponnysarna. Jag hade först tänkt att jag bara skulle ha Wiro, men ponnys är ju så söta så varför inte ha fler?
 
 
2. Sedan har vi de Arabiska fullbloden. Jag tänkte från början inte ha någon Arab eftersom färgerna inte tilltalade mig och de kändes inte som min typ av häst. Men när de nya färgerna kom så ändrade jag åsikt. Jag skulle faktiskt tro att nån av de här hästarna kommer hamna i mitt stall nån dag.
 
 
3. Som nummer tre har jag satt dessa hästar. Egentligen är jag inte så sugen på att köpa en ny häst i denna "hästformen" men om jag skulle köpa en så skulle det nog troligtvis bli en av de här två.
 
 
4. Sist har vi dessa hästar. Asså jag tror inte att jag kommer köpa nån av dem för de känns inte som min typ av häst men de är väldigt fina.
 
 

» Badar med lillebrorsan :D

 
 

» Fina Safir

Var inne en snabbis på Monique och levlade lite. Safir kom upp i level 3 idag och jag 4.
Tog några fina bilder på Sapphirespirit också
 

» Asså ååh va fin hon e <3

Ångrar verkligen inte att jag köpte denna hästen
 

» Moa är tokig

Moa travade men på min skärm var det otroligt seg galopp xD
 

» Hoppar lite

 
 

» 3/5

Nu har Sunflame ändtligen nått level 15 och 3 av 5 hästar är klara :D Nu är det sötisens tur. Nämligen Frotsy :D
 

» Dressyrträning

Hade ett dressyrpass idag med klubben. Det gick bra tycker jag, bara att vi var lite få x).
Det inte många medlemmar som faktisk kommer på eventen. Jag menar, här är jag och ordnar ett event men ingen kommer?
Okej, nu var inte det här inlägget menat som ett klagomålsinlägg... Men jag vill bara att man ska veta att om klubbägarna och ledarna ordnar event har vi lagt ner tid på att medlemmarna ska ha nåt roligt att göra. Ha detta som en liten tanke i bakhuvudet innan ni bara struntar i ett event för att ni inte har lust att gå. :)
Glömde att ta bilder på dagens event så ni får från gårdagen istället
 

» Silver <3

Hade levling idag med fina Silvrehoof. <3 Hon var såå duktig <3
 

» Eveent

Idag hade vi event med klubben :D Det var riktigt kul :D Här är några bilder jag tog som även kommer komma ut på klubb bloggen som ni hittar HÄR!
 
 
 

» Halloj

Har precis haft ett roligt event med klubben. :D Vi körde lite lekar och hade picknik. Det hela tog nästan en timma, men kul var det. Vi fick in några nya medlemmar idag också, som jag hoppas kommer stanna i klubben. :)
En trevlig dag i SSO helt enkelt! ;D
 

» Spelar med lillebrorsan

Min lillebror och jag spelar just nu och om ni vill få kontakt med han så heter han: Gabrielle Appelbridge. Vi har sprungit runt och tatt bilder ^^Jättekul att han spelar tycker jag!! :D
Gabbe (min lillebror) går in i måål :* Hejja hejja!
 
Taikwandoo at the same tiime :* Gabbe ska även få gå med i Rain Queens Company som Moa äger :)
 

» Big neews!

Jag kan äntligen spela på macen!! Det laggar inget på macen och jag kan vara inne när jag vill nästan då denna datorn går att starta bara man fäller upp locket <3
 
Så jag är sjukt glad! Även så kan jag berätta att om ni ska spela på mac måste din mac vara i version 10.8 eller högre för att det ska funka. Jag har 10.9.1 ^.^
Denna bilden togs inatt kl. 00:16 och 59 sek PRO ^-^
 

» Natten!

Igår natt :* Natten är helt klart min favvo tid med alla stjärnor och nästan inte en kotte inne <3
 
Hej allihopa! Bestämmde mig för att ta ut Goldprince på en morgon skritt ner till havet och bada av sig lite. Han var jätte snäll att rida på idag (som vanligt då asså ;)) och han älskade att bada :*
 
 

» Dagens uppdatering

Det som alla nog mest pratar om i denna uppdateringen var nog hästön och förändringarna i globalchatten. Jag tycker att båda funktionerna är väldigt användbara.
Det är så lugnt nu när globalchatten inte går att använda överallt. Det är riktigt skönt att slippa se den "blinka" hela tiden. Så bra tänkt där SSO-teamet!
 
Men det mest omtalade saken som kom idag är ju då hästön. Jag är lite besviken över att det kostar så mycket som det gör. Asså 1200 js är ju inte mycket men det andra priset... det kostade ju 149sc det är ju typ rena rånet. Visst, hästen är jätteglad när den kommer hem men så stor prisskillnad på de olika valen? Asså man kan ju lika väl köpa det billigaste valet och sedan bara mata den i två dagar och så är den jätteglad sen den med. Det tycker jag är lite att ta i med det priset eftersom vi redan betalar mycket för att köpa våra hästar. Jag tycker att det dyraste valet istället skulle kosta typ 40-50sc, inte mer än så.
Om jag skickar en häst så kommer jag ta det billigaste alternativet, helt klart.
Men om man ska se det positiva i det så får man ju se lite av hästarna på ön, men man kan tyvärr inte gå runt där själv och titta. Men det var mest min önskan, att få se hur hästarna har det.
 
Titta på denna bilden. Den stora bruna andalusiern har vi ju inte fått? Det kanske är en häst som  kommer i framtiden? Det hoppas jag iaf :)
Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!
Bild från http://www.starstable.com/se/news
 
 

» Levlingrunda med Queen

Bella tröttnade på att springa runt med sin Arab, så jag och Bella tog istället ut våra lånehästar, Queen och Angel. De behöver ju också tränas (det är ju också den uppgiften vi fått av baronessan) så idag tog vi chansen att göra det. Queen är oftast lugn av sig så för mig gick det bra att levla med henne.
Vi hann köra några lopp så nu är båda hästarna i level 3. :)
Rain Queens Company söker medlemmar! Gå in på bloggen och läs om hur du kan ansöka :)
 

» !!!

Nu ska jag in och prova uppdateringen! Jag är så spänd!
 
Brb ;)
 
 

» HÄSTÖN

 
 

» Ny klubb

Idag bestämde jag och Bella oss för att vi skulle upplösa RR. Bella ville inte vara klubbägare (anledningen får hon skriva själv om hon vill) så då tyckte vi det var bäst att RR upplöstes. Jag som gillar att äga egen klubb/vara klubbledare, skapade då klubben Rain Queens Company. Nu kommer då Bella vara klubbledare ett tag innan hon ska prova på The Swans. RQC kommer vara nästan likadan som RR bara att det är mina regler lixom. My club, my rules ;) . Bella är så klart helt med på att jag skapar egna regler och bestämmer, så tro inte att jag kör över henne.  Nu är det bara att se till så att allting funkar och så, så är det no problem med det sen.
Vill ni vara med i familjen RQC? Breva då mig eller kommentera här på bloggen! Om ni är lite nyfikna kan ni kika in på bloggen rainqc.blogg.se , där hittar ni ansöknings info, schema m.m.
 
 

» Härlig uteritt

Tog ut Mistshadow ungefär fem över halv sex för att sedan skritta halva vägen och trava halva vägen till ML. Misty har ju inte varit igång så mycket på senaste tiden så därför tog vi bara en lugn tur. Efter att jag hade kommit till ML galopperade jag hela Mlc i kort galopp. Nu står jag och väntar på att Mlc ska börja. Idag ska vi bara köra detta loppet för skojs skull, jag vill inte starta upp honom igen för snabbt så vi kör det i hans takt idag. :)
 
 

» Tankar och funderingar kring: Hästön

Jag har tänkt lite kring hästön de senaste dagarna. Enligt SSO-teamet ska ju hästön komma ut redan imorgon.
 
Lite tankar och funderingar nu då. Jag hoppas att man ska kunna se sin häst när man lämnar den. Det hade känts lite tråkigt att bara lämna iväg hästen utan att ens få se ön, så jag hoppas att teamet har fixat så att man kan se sin häst. Om jag ska vara helt ärlig väntar jag mig faktiskt något väldigt storartat eftersom SSO-teamet antagligen jobbat länge med detta.
 
Jag hoppas också att det ska vara gratis att skicka iväg hästen. Vi betalar redan tillräckligt med sc när vi köper hästen så det är väl inte mer än rätt att det får vara gratis? Men då kan man ju ha en "dagsgräns" så att man inte kan bara skicka iväg hästen för att slippa mata den. "Dagsgränsen" kan ju vara typ tre eller fyra dagar så att man måste skicka iväg hästarna så länge, då är det inte lika stor risk att man skickar iväg hästen bara för att slippa ta hand om den.
 
Jag hoppas att hästen ska vara utvilad och glad när den kommer hem. Asså hästön ska ju vara till för att hästarna ska vila upp sig så då vore det lite snopet om den kom hem med en sur smiley...
Den skulle ju kunna vara lite segare så att an kan typ köra nåt lopp varje dag så får den tillbaka sin kondition på nolltid.
 
Det är mina tankar. Berätta gärna om era :)
 
 

» Bloggfri dag

Det fick bli en bloggfri dag idag pga noll tid till att blogga. Men imorgon kan ni vänta er inlägg!





» Mitt nästa hästköp

Jag har 3 hästar att välja mellan och just nu står det såhär.
 
Den jag troligtvis kommer köpa är högst upp och det troligtvis jag minst kanske kommer köpa är längst ner.
 
1. Selle françien (stav) i sb
Denhär hästen är en klar favorit bland alla just nu. Det är otroligt fin och ja.. Jag bara älskar den!! <3
 
2. Morgan hästen i fg. 
Jag gillar denhär hästen av en andledning som jag inte vet varför. På sista tiden har jag fått upp ögonen för denna häst och börjat gilla den mer och mer :)
 
3. Moraben i GÅD. 
Jag vet inte varför jag gillar denna hästen men det är la för att jag gillar den i fg ^^ Jag tycker den med vit man inte är liika fin som den med brun och är då sist på "nästa inköp av hästar" listan ^^
 
Ha det braa svenneee baaaanaaaan!!
 
 
 
 

» Info om Sapphirespirit

Smeknamn: Safir
Ålder: 13
Ras: Jorvikiskt varmblod
Kön: Valack
Level: 2
Favvogodis: Äpplen
Personlighet: Snäll och glad
Mankhöjd: 147cm
Inriktning: Allround
 
Safir är en glad häst av rasen Jorvikiskt varmblod. Han är lydig och gör alltid sitt bästa. Det är svårt att stressa upp denna pållen, då han är jättelugn och stabil.
Sapphirespirit älskar att bli kliad bakom öronen och på mulen. Han är snäll vid all hantering.
En jättego häst <3
 
 

» 2a i fgc

Ännu en andraplats blev det i fgc. Jag har inte vunnit fgc än men jag kämpar som en tok för att vinna. Jag har guld i allt förutom fgc så det känns lite retligt att inte ha guld där x)
Men fina Winterchaser kämpade sig ändå till en andraplats. <3
 

» Skogens förbannelse

Okaj, här e avsnitt 4 på serien!
_______________________________________________________________________________________________________
~Del 4 - Rösten~

Jessy satte sig på sängen. Hon var fullkomligt tömd på energi. Hennes armar värkte efter allt mockande. Hon hade varit tvungen att mocka alla boxar själv eftersom ingen hade haft tid att hjälpa henne just då.
När hon satt där på sängkanten och tänkte, slogs hon av tanken att hon inte var ensam. Hon kunde nästan känna att något var fel. Plötsligt hörde hon den. Rösten. Den ekade inuti hennes huvud:

- Du har ett viktigt uppdrag. Det finns en skog flera mil härifrån som har fallit för en förbannelse. Du måste rädda skogen. Rädda den innan det är försent.

Men hur? Tänkte Jessy. Konstigt nog kände hon sig inte rädd, bara förvirrad.
Rösten svarade:

- Alla svar finns inom dig. Du kommer finna dem allt eftersom du kommer närmare skogen.

Men varför just jag? Tänkte Jessy eftersom hon förstod att hon inte behövde prata för att rösten skulle höra henne.

- För att detta uppdraget gavs till dig och du är den enda som kan slutföra det.

Men vad ska jag ta för häst? Tänkte Jessy frågande. Jag och Mirabella känner ju knappt varann än.

- Du och Mirabella har ett starkt band emellan er, starkare än du någonsin kan föreställa dig. Ni är bundna till varandra, ni behöver varandra. Ni hör ihop.

Okej, när ska jag ge mig av?

- Så fort som möjligt. För varje dag som går blir förbannelsen svårare att stoppa. Ge dig av imorgon vid gryningen, men nu ska du sova så du hinner få lite vila.

Den nästan spöklika stämningen som varit i rummet försvann. Rösten hade gett sig av. Jessy var helt yr. Men hon visste ändå vad hon skulle göra. Hennes plan skulle genomföras imorgon vid gryningen. Men nu skulle hon sova så hon skulle orka med morgondagen. Den stora dagen.
 
 
 

» Levling

Med Silver <3
 

» Level 14

Level 14 har Sunny nu uppnåt och det är 1 to go! :D
 
 

» :)

Nu har jag fixat så att avsnitt 4 av berättelsen "skogens förbannelse" kommer ut imorgon. Så kika in här efter ett så ska delen ha publicerats. :)
Imorgon väntar ett kadriljpass med bästa klubben Rain Runners! :D
 

» Kadrilj med ponnysarna

Igår hade jag och Bella lite kadriljträning med Wiro och Frosty. Det gick jättebra, Wiro skötte sig super :D
 

» Nattlig terränghoppning

Igår spelade jag och Bella lite senare på kvällen. Vi bestämde oss då för att köra lite terräng i Gröndal med Queen och Angel. Vi var ju då lite lagom flummiga så på natten så det blev många skratt kan jag säga ;) Vi gick även upp i kojan och sprang runt. Vi var inte där jättelänge, men en stund iaf.
Queen är så söt med postorder outfiten ^^