» Jarls Gravvalv

Först vill jag bara informera er om att jag tänker visa hur det ser ut inuti Jarls Gravvalv. Så om ni inte vill veta hur det ser ut där inne får ni bara scrolla ner.
 
 
Om vi börjar då med soldörren (som nu är öppen). Det får man öppna när man nästan är i level 14. När jag var här inne för första gången så var jag jättenyfiken, och ville att dörren skulle öppnas. Sen då i slutet av level 13 (eller början av level 14) så fick jag äntligen se det jag hade väntat på så länge.
 
Man fick då prata med Jon Jarl (kommer inte riktigt ihåg varför man skulle prata med honom). Jag tyckte det var häftigt och bra gjort.
 
Sen kom måndörren. Om man tittar uppe i hörnet så ser man ju någon blått. Jag har länge undrat vad det är. Jag tror att det är typ druidspråk eller nåt (om det nu finns i spelet), annars är det bara tecken.
 
Så här ser det ut innanför måndörren. I taket sitter det en stor sak som ser ut som en slags lampa. Men det här rummet var inte så speciellt.
 
Den tredje dörren, stjärndörren. Jag har inte fått komma ner där än, så jag är spänd för att få se vad som finns bakom denna dörr...
 
Nu vet ni lite mer om Jarls Gravvalv (om ni inte redan visste förstås). Det här kanske inte var jätteintressant men det var det enda jag kunde komma på att skriva om.
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo