» Rain Runners

Jag tänkte skriva lite om RR så att ni får en bild av klubben :)
 

Rain Runners ägs av Isabella och är en aktiv klubb. Vi har ungefär 4 event och träningar varje vecka. Det brukar vara jag och Isabella som håller i eventen och träningarna eftersom vi inte har några ridlärare just nu, förutom mig och Bella då.
 
Förutom mycket aktiviteter så satsar vi mycket på trivsel, vi vill att alla ska trivas så bra som möjligt i klubben. Därför har vi trivselregler och klubbregler. Om man bryter en regel så får man en varning. Och man har fått tre varningar blir man bortagen i tre veckor, och om man då får ytterliggare tre varningar blir man avstängd livstid från klubben. Vi har inte varningarna för att vara elaka utan bara för klubbens välmående.

Vad är då min roll i klubben? Jo, jag är klubbledaren. Som klubbledare delar jag ansvaret för klubben med Bella. Jag hjälper Bella med event, regler, ja lite allt möjligt inom klubben. Jag håller koll på vad som sägs i klubb när Bella inte är närvarande (jag gör det visserligen annars också men det är särskilt när hon inte är där). Så vi sammarbetar för att klubben ska hållas ihop helt enkelt. Så både min och Bellas roller är mycket viktiga.
 
Vill ni ha mer info om klubben, så som regler, event eller kanske hur man blir medlem över huvud taget?
För mer info om vad vi sysslar med, gå in på clubrr.blogg.se där finns den mesta infon.
Om ni undrar något, släng bara iväg en kommentar så svarar vi på den bäst vi kan :)
 
 


anonym
29 Januari, 2014 - 12:02

"släng"

Svar: Okej :D
BRAVEHORSES


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo