» Tankar kring sso

Asså egentligen är ju sso ett superhäftigt spel. Vi kan chatta med andra, få nya uppdateringar varje vecka, gå med i klubbar, asså det finns ju hur många funktioner som helst.
Många kanske tycker att det är dyrt att köpa lifetime. Men egentligen är det billigt i jämförelse med vad du betalar för ett annat spel. Vi tar ett exempel:
Vi säger att jag köper ett nytt spel till datorn (spel på skiva). Jag klarar nog spelet hyffsat fort (beroende på var det är). Men sen när jag har klarat spelet då? När man precis har varvat ett spel så kanske man inte orkar varva det en gång till. Då kanske man har lagt 200kr på ett som man kanske inte ens spelar länge.
På sso får vi uppdateringar varje vecka, vilket inte händer på "skivspel". Tänk lixom, man kan lägga pengar på ett spel som inte ens ger uppdateringar och så tycker man det är onödigt att lägga pengar på ett spel som faktiskt ger oss nytt innehåll varje vecka?
Så jag tycker absolut inte att mitt köp av lifetime (fick det visserligen i julklapp men det var ju ändå nån som betalade det)  var nåt onödigt eller bara slöseri med pengar. Jag är jättenöjd över att jag fick LT och jag kommer nog fortsätta spela sso en bra tid framöver.
 
(Observera att detta är MINA åsikter, ni tycka vad ni vill)
 Love this Picture :D
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo