» Levande död

Jag har skrivit en serie som kommer publiceras ett "kapitel" om dagen på bloggen och detta är första delen. Hope u like it!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stugan var svart och stor. Mitt framför henne låg nu det som hon fasade över mest. Hon hade nu antagit det mest fruktade uppdraget man kan hitta och hade nu världens överlevnad i sina händer.

 

Det var en helt vanlig morgon i Silverglade byn och Sara, 15 år skulle som alla andra dagar gå till skolan.

Det var ganska mörkt ute när hon gick på vägen till skolbussen då det var vinter. Snön låg vit på marken och vägen var täckt av is. Helt plötsligt tycktes hon se en svartklädd dam som var påväg i riktning mot henne. Sara funderade på att vända om och gå tillbaka in till sitt trygga hus men stannade kvar stelt på vägen.

Den svartklädda damen gick fram till henne men Sara kunde inte se hennes ansikte för hon hade en stor svart rock på sig och hade dragit en stor luva över huvudet.

 

Damen frågade om Sara ville hjälpa henne med en otroligt viktig sak. Sara som alltid är artig och vänlig sa såklart, Ja vad kan jag hjälpa er med frun. Just i den stunden hade hon ingen som helst aning om vad som väntade...

 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo