» Topplista

Jag tänkte att det kunde vara lite kul att göra en topplista över de hästar som kanske kommer hamna i mitt stall i framtiden. Eftersom jag redan vet att jag kommer köpa den gråa Andalusiern så finns inte den med på topplistan. Jag har två hästar under varje nummer och då menar jag att jag kanske köper en av dem.
Så här ser listan ut:
 
1. Först har vi då de urgulliga ponnysarna. Jag hade först tänkt att jag bara skulle ha Wiro, men ponnys är ju så söta så varför inte ha fler?
 
 
2. Sedan har vi de Arabiska fullbloden. Jag tänkte från början inte ha någon Arab eftersom färgerna inte tilltalade mig och de kändes inte som min typ av häst. Men när de nya färgerna kom så ändrade jag åsikt. Jag skulle faktiskt tro att nån av de här hästarna kommer hamna i mitt stall nån dag.
 
 
3. Som nummer tre har jag satt dessa hästar. Egentligen är jag inte så sugen på att köpa en ny häst i denna "hästformen" men om jag skulle köpa en så skulle det nog troligtvis bli en av de här två.
 
 
4. Sist har vi dessa hästar. Asså jag tror inte att jag kommer köpa nån av dem för de känns inte som min typ av häst men de är väldigt fina.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo