» Framtidsplaner

Tänkte att det kunde vara intressant att få veta lite om mina framtidsplaner. Framtidsplaner är ju alltid roligt, så därför skriver jag lite om mina framtidsplaner för mina hästar. :)
 
Mistshadow: Misty, min favorithäst och starthäst <3
Eftersom han är min startis och har inriktningen allround så kommer han bara vara ridhäst. Han är lugn och stabil i alla lägen. Han är redan min bästa häst så jag har inga direkta framtidsplaner för honom. :)
 
 
Winterchaser: Wittra, den otroliga hopphästen. <3
För henne har jag ganska stora planer. Vi ska tävla i hoppning på hög nivå och köra champs som ska vi lyckas bra med. Hon är ju redan en superbra hopp- och champhäst men vi ska försöka träna och tävla lite oftare. Hon har sånt otroligt driv som jag verkligen beundrar. Så fort hon får syn på ett hinder så kastar hon sig fram mot hindret. Det är ganska svårt att få stopp på henne faktiskt. ^^
 
 
Wildrunner: Wiro, den "vilda" ponnyn <3
Han har ju också inriktningen allround men jag planerar att byta den till terrängritt. Han gillar att vara ute i skogen och hoppa lite småhinder. Eftersom jag inte har bytt inriktning förrens nu, så har jag inte riktigt hunnit träna honom i terräng så mycket. Men jag kan redan nu säga att han är jätteduktig.
 
 
Thunderstone: Thunder, den ståtliga Friesern <3
Han är tyvärr inte i mitt stall just nu, utan har fått en liten semester på hästön. Men dressyr inriktningen passar honom perfekt. Planerna är då att börjar tävla med honom på hög nivå. Han har kapacitet men kan behöva lite hjälp på vägen.
 
 
Silverhoof: Silver, den hoppglada hästen <3
Hennes inriktning är ju hoppning. Hon har fortfarande mycket kvar att lära men hon är inställd på att lära sig. Hon lär sig fort så jag tror inte att det kommer ta så lång tid. Men planen är då att börja tävla henne, först på låg nivå och sedan högre upp i klasserna.
 
 

Bravequeen: Queen, den underbara Andalusiern <3
Hon är en superfin Andalusier med inriktningen dressyr och lite småhoppning. Hon är Baronessans häst som jag håller på att utbilda. Queen har en tvilling som Bella tränar, som kallas Angel. Tvillingarna har samma inriktning vilket man förstår mycket väl. De passar så bra ihop helt enkelt.
För några dagar sen sa Baronessan att jag och Bella skulle få en överraskning som uppskattning för det jobb vi lagt ner på hästarna. Undrar vad det kan vara? :o ;)
 
 
Lovespot: Spottis, den känsliga Araben <3
Hon har inte fått någon inriktning än och jag vet faktiskt inte vad som passar henne. Jag funderar på western men jag vet inte riktigt vad som passar hennes temprament och personlighet. Jag behöver lära känna henne lite mer och hinna jobba med henne. Hon är ganska "skygg" också så det försöker jag jobba bort innan jag börjar med någon avancerat.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo