» Framtidsplaner //Braverock

Tänkte skriva av mig lite nu om mina framtidsplaner :D Kommer skriva om alla hästarna då jag har en plan med alla! :)
 
 
Goldprince: "Gold" som han kallas göttar sig just nu i en grön härlig hage med hästkompisar där han går på vårbete. Jag lät Gold åka då han presterat bra på tävlingar det senaste och varit med ett bra tag nu så han förtjänade att stå på betet. 
När han kommer hem så kommer han att sättas igång med hoppningen lite smått för att komma iform. Efter det kommer vi att ta lite privat lektioner sedan fortsätta med träningen på egen hand för att fortsätta hålla formen på han.
 
 
 
Frostflyer: "Frosty" är nu den häst som är ute mest av hästarna i stallet, han håller på att tränas upp och jag tränar just nu på gallopp med han så att han ska bli lite snabbare så han kan vara med och prestera bättre på tävlingar.
 
 
Lemondream: "Lemonad" är en häst med myycket kapacitet och är en utmärkt terräng häst då hon har mycket spring i benen och är ovanligt smidig för att vara en stor häst. Med henne har jag planen att satsa mer på terrängen och hoppningen då jag vet att vi kan gå långt! Efter Frosty kommer hon att sättas igång lite och efter hand kommer vi köra på lite hårdare för varje vecka som går! :)
 
 
Sunflame: "Sunny" är ett försiktigt arab sto men hoppar gärna hinder när hon väl får chansen ^^  Hon är en ganska känslig häst fast det hänger ju med i rasen då Arabiska Fullblod är känsliga i sig när det gäller hjälperna. Med henne är planen att satsa lite mer på hoppningen men ta om det från grunden så hon får lära om sig nu då hon mer än gärna drar iväg så fort hon ser ett hinder, stort som litet, haha ^^
 
 
Angelspirit: "Angelina" är ett nyfiket andalusier sto med härliga steg som kan utvecklas långt inom dressyren, eftersom att hennes pappa var en berömd dressyr stärna i sina dagar. Hennes mamma var även ett mycket fint avelssto och det är nog efter henne som Angelina blivit så bra byggd i kroppen. 
 
Planerna med henne är att vi ska träna lite mer inom dressyren men inte köra på helt :) Har ju trots allt bara lånat henne av barronessan för utbildning men barronessan sa för 2 dagar sedan att hon hade en överraskning till mig och Moa. Undrar vad det kan vara!?
 
 
Snowcrush: "Sterre" som jag har sett henne är en myyyyyyyycket bra hoppnings häst, så kommer satsa sjukt mycket på Sterre för jag vill verkligen att hon ska få visa sina kunskaper! Planerna med henne är att ta ganska många privatlektioner inom hoppningen men även tävla lite i dressyr då hennes ras är "specialister" inom den grenen men Sterre är väldigt speciel då hennes bästagren är hoppning?! :)
 
Har ingen bild och ni vet inte vem det är så, hold on! ;) Imorgon mah ladies and boy´s ;D
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo