» Wednesday again!

Halloj halloj! Idag är det onsdag igen! :D
 
Har ni hunnit se veckans uppdatering ännu? Om ni inte har sett den kan ni hitta den på starstable.com. :)
 
Mina åsikter nu då: Jag tycker att uppdateringarna på senaste tiden har blivit tråkigare. Det kommer nästan samma saker varje onsdag. T ex som idag, då det bara var kläder och en skönhetssalong.
Jag förstår ju såklart att det måste vara svårt att komma på något nytt och bra. Men varför inte ta hjälp av alla tusentals medlemmar då? De måste väl ha jättemycket att komma med?
Jag vet ju själv att inspiration kommer och går, och då kan man behöva lite hjälp på traven. Medlemmarna skulle ju vara en jättebra inspirations källa (tror jag iaf x)). Men det är klart, jag ska ju inte lägga mig i deras arbete ;)
 
Det de flesta vill ha är väl mer uppdrag på huvudberättelsen. Jag som själv har spelat slut på alla uppdrag kräver mer :3 Jag vill ju veta vad som hände med Lisa och Anne! Jag vill veta var de är!
Därför hoppas jag verkligen att det snart ska kommer uppdrag som bara, och notera nu, bara är tillgängliga i level 15. Man vill ju också ha något att se fram emot när man inte har kommit upp i level 15 men är på väg dit. Jag såg t ex jättemycket fram emot att få komma till Dark Core och göra främst druiduppdragen när jag inte var så hög level.
 
Ponyforest kräver mer uppdrag!! ;D
 
Haha jag är inte bra på att avsluta inlägg xD
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo