» Klubbar

När jag tänker tillbaka till när jag var med i min första klubb till idag så inser jag hur många klubbar jag egentligen har varit med i. Jag har nog hittils varit med i 9 olika klubbar. Jag tänkte berätta min klubbhistorik och berätta lite om varje klubb jag har varit med i.
 
Såhär ser min klubbhistorik ut:
 
~ Fox Ponies ~
 
Detta var den första klubben jag var med i. Jag var visserligen bara med i den i typ 2 dagar men jag kommer ändå ihåg lite från klubben. Det var i den klubben som jag fick upp ögonen för klubbägandet. Därför gick jag snabbt ur klubben för att kunna skapa min egen klubb, Spring Flowers Club.
 
 
~ Spring Flowers Club ~
 
Denna klubben hade jag förvånansvärt länge. Jag tror att jag hade den i en månad nästan, om inte mer. Trots det så var det inte mer än en medlem åt gången med i klubben. Vid denna tiden hade jag inte så mycket klubberferenhet så jag tänkte inte på att man skulle bjuda in folk.
 
 
~ The Tigers ~
 
I denna klubben träffade jag många trevliga och roliga personer som jag, tyvärr, inte pratar så mycket med längre. Denna klubben upplöstes tyvärr bara några dagar efter att jag hade gått med.
 
 
~ Golden Tails ~
 
I denna klubben var jag klubbledare medan Bella var klubbägare. Här träffade jag många roliga personer som jag fortfarande pratar med. Tyvärr hade vi inte klubben så länge utan bara i någon vecka innan den upplöstes.
 
 
~ Water Stars ~

Denna klubben gick jag med i mest för att Bella gick med i den. Jag hade en väldigt trevlig tid där, men till slut bestämde jag och Bella oss för att skapa ny klubb igen.
 
 
~ Rain Runners ~

Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från tiden i RR, bara att jag träffade trevliga personer som jag tyvärr inte pratar med heller längre. Men tyvärr så varade inte heller denna klubben under en längre tid.
 
 
~ Rain Queens Company ~
 
När jag skapade RQC hade jag inte haft klubb på länge (inte ägt en själv). Därför gick det inte så bra för klubben och jag kände att jag inte orkade äga en klubb helt själv.
 
 
~ Queen Foals ~
 
Efter RQC hoppade jag in som klubbledare i QF. Denna klubben trivdes jag bäst i utav alla klubbar som jag hade varit med i. Jag träffade otroligt många roliga personer som jag aldrig kommer glömma. Denna klubben var jag med i längst av alla klubbar. Denna klubben fanns i flera veckor innan Bella upplöste.
 
 
~ Sneaky Roses ~
 
Min nuvarande klubb. Efter mycket planering skapades Sneaky Roses. Här trivs jag jättebra. Vi har några från QF med i denna, vilket känns väldigt kul. Vi har redan haft två event och hittils flyter det på bra i klubben. Eftersom denna klubben bara har funnits i två dagar så har jag inte så mycket mer att säga om den förutom att jag trivs jättebra :D
 
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo