» Dag 5

"Mina tankar om huvudstoryn"

 
Nu har vi ju inte fått huvuduppdrag på riktigt länge, jag har läst på vissa bloggar att det var typ ett halvår sedan vi fick huvuduppdrag (jag har inte hunnit kolla upp detta själv med det låter som att det stämmer). Det är ju skamligt, att vi ska behöva vänta såå länge på det. SSO måste ju förlora massor av spelare på grund av detta, i alla fall de som har spelat väldigt länge.
Sen finns det ju de som fortsätter att spela ändå, kanske i hopp om att få nya uppdrag snart. Jag har inte spelat så länge men jag känner ändå ett sug efter huvuduppdrag. Så det drabbar väl alla som har slut på uppdrag kanske? Vissa kanske inte bryr sig så mycket om huvuduppdragen utan spelar ändå mest för att kanske levla hästar och umgås med vänner.
 
Men åter till ämnet: Mina åsikter.
Jag tror faktiskt att vi kommer få uppdrag snart... i alla fall känns det så. Uppdragen avslutas ju faktiskt med att man ska hitta några papper (typ pergament eller nåt) och uppdragen avslutades även vid Elizabeth i VD. Det blir väl antagligen så att uppdragen kommer att fortsätta där. Annat vore väl konstigt eller?
Jag hoppas att vi snart kommer få reda på var Lisa är, är riktigt spänd på vad som kommer härnäst! ;)
Pink fluffy unicorn dancing on rainbows :3
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo