» Skördebygden!

Hej på er!
 
Jo jag tänkte att eftersom jag har varit så "inaktiv" idag så tänkte jag skriva mina åsikter om den nya området Skördebygden.
 
 
Skördebygden:

Skördebygden är ett väldigt vackert område med Gröndal, Jorvikstallet och Jarlaheim mm.
Jag tycker att det är mycket verkligare nu när de har gjort hästhagar där det går hästar som lixom rör på sig. Förut har ju alla hästar bara stått still men nu kan de gå runt och kasta med huvudena, till och med stegra.
Jag tycker också att landskapet är väldigt fint och de har fått till Jorvikstallet väldigt bra. Jag har Starshine-spelen där man är i Jorvikstallet hela tiden typ och jag tycker att likheterna finns mellan det Jorvikstallet och detta Jorvikstallet. Så det är väldigt bra gjort!
Mitt favoritområde är Gröndalskogen men man kan ju visserligen inte göra några uppdrag där. Men det har den vackraste naturen tycker jag. Jag har faktiskt lyckats se Starshine som springer omkring i Gröndal! :)
Jarlaheim är häftigt också eftersom det är lixom en stad inuti en borg (eller vad man ska säga) och det är coolt tycker jag.
 
Så om man skulle sammanfatta Skördebygden med ett enda ord så skulle jag säga: Vackert!
 

Foton från Skördebygden:
 
 
 
 
 
En sak till som inte alls har med Skördebygden att göra...
 När kommer man egentligen in i Gyllenåsarnas dal? Jag kommer lixom inte in där än... Men om jag hinner levla till level 13 och inte har fått gå in där än så ska jag mejla till Star stables support (eller vad det nu heter).
 
Hoppas ni tyckte om den här "recensionen"!
(Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva fler sånna här inlägg)
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo