» Mina tankar och åsikter om: Hästköp

Hej!
Tänkte att jag behöver skriva av mig lite så igår när det kom nya hästar till sso så tänkte jag att jag skulle skriva om just hästköp.
 
När man köper en ny häst, vad ska man egentligen tänka på? Man vill ju inte sälja någon av sina hästar så löpet måste ju vara planerat. Men om man köper en häst så fort det kommer en ny, tänker man verkligen igenom köpet då? Jag har ofta funderat över detta när jag har sett sso-spelare med nya hästar som har kommit ut samma dag.
 
Det blir lixom att man vill ha det nyaste hela tiden. Visst, de nya Andalusierna var jättefina men jag skulle ALDRIG ersätta en sån mot min nuvarande Andalusier! Jag tycker Wittra är finare än de Andalusierna som har kommit nu.
Jag har tänkt varje gång om jag verkligen vill ha just den hästen eller inte och jag skulle ALDRIG kunna sälja någon av mina hästar! Nu satsar jag ju på att köpa en till häst och jag tycker verkligen om den, så mitt köp är ju genomtänkt.
Man kanske inte har tid att rida alla hästar varje dag men man vet ju att de finns kvar!
 
Jag tycker att man ska TÄNKA IGENOM först om man vill ha hästen eller inte för om du inte gör det kanske du ångrar ditt köp sen!
 
Så mina tips till er:
Tänk igenom ditt köp av häst
Köp INTE en häst bara för att den är populär! Använd istället de star coinsen till en häst du tycker om!
Känn efter om du verkligen orkar att ha så många hästar
 
 De nya Andalusierna  Bildkälla
Min Andalusier. Jag tycker hon är finare än de nya Andalusierna. <3
Min framtida hopphäst! (ett genomtänkt köp) ;)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo